American Express upgrade bonus is TERUG!

Je kunt momenteel gebruik maken van een flinke American Express upgrade bonus! Tot wel 50.000 American Express Rewards punten óf 40.000 Flying Blue miles.

Deze upgrade promotie is zowel van toepassing voor de reguliere American Express kaart als de American Express Flying Blue kaart. In dit artikel heb ik de verschillen tussen de kaart uitgelegd. Daar kun je tevens direct aanmelden als je nog niet in het bezit bent van één van beide kaarten.

American Express Upgrade Bonus: Classic kaart

Ook bij de reguliere American Express kaart krijg je nu een mooie upgrade bonus. Na een upgrade vanaf de Green of Gold kaart naar de Platinum kaart krijg je 50.000 Amex punten. Je kunt – onder andere – in dit artikel lezen wat je hier allemaal mee kunt doen. Het upgraden van je bestaande kaart kun je doen via deze link.

Natuurlijk gaat in dit geval ook de maandbijdrage omhoog: de Platinum kaart kost € 65,00 per maand. Ten opzichte van de Gold Card een verhoging van € 540,00 op jaarbasis. Voor de upgrade bonus is het echter verplicht om de kaart minimaal zes maanden aan te houden, waardoor je dus € 270,00 kwijt bent voor de upgrade bonus van 50.000 punten. Dat is een netto prijs van € 0,0054 per punt. Zoals je in dit artikel kunt lezen is dat een prima waarde.

Naast de punten krijg je natuurlijk ook andere aantrekkelijke extra’s, zoals:

Onbeperkt lounge toegang voor 2 personen

In mijn optiek mooie extra’s voor een beperkte investering. Zeker nu je daar een sloot aan extra punten voor krijgt is deze actie lucratief.

American Express Upgrade Bonus: Flying Blue

Bij de American Express Flying Blue kaart krijg je momenteel 40.000 bonusmiles bij een upgrade van Silver of Gold naar Platinum.

De maandbijdrage gaat bij een upgrade naar Platinum omhoog naar € 55,00 per maand. Ten opzichte van de Gold kaart dus ongeveer € 462,00 per jaar extra. Voor de upgrade bonus is het echter verplicht om de kaart minimaal zes maanden aan te houden, waardoor je dus € 231,00 kwijt bent voor de upgrade bonus van 40.000 miles. Dat is € 0,0058 per mile. Je kunt in dit artikel lezen dat dit een goede waarde is.

Vooral als je gebruik maakt van de lucratieve Promo Rewards dan kan een upgrade een prima investering zijn! Naast de 40.000 Flying Blue miles krijg je ook 60 XP’s. Een flinke boost voor elite status bij Flying Blue dus.

KLM Flying Blue miles
Een Business Class ticket moet wel lukken voor die 40.000 miles!

Conclusie

Een mooie American Express Upgrade Bonus! Een belangrijk detail is dat je voor 29 februari 2024 minimaal € 5.000,00 moet uitgeven op de kaart. Daar moet je dus wel mee plannen.

Dit is overigens niet de beste upgrade bonus ooit: vorig jaar was de upgrade bonus 60.000 miles voor de Flying Blue American Express en 50.000 bij de reguliere AMEX kaart.

Natuurlijk is het noodzakelijk dat je reeds in het bezit bent van een American Express kaart. Heb je nog geen (Flying Blue) American Express kaart? Stap dan nu in! Na een halfjaar kom je dan alsnog in aanmerking voor een upgrade bonus. Check dan één van onderstaande artikelen, waarbij je een aanmeldlink kunt vinden (met flinke bonus!).