American Express upgrade bonus weer beschikbaar! (2024)

Je kunt momenteel gebruik maken van een flinke American Express upgrade bonus! Tot wel 75.000 American Express Rewards punten of 55.000 Flying Blue miles.

Deze upgrade promotie is zowel van toepassing voor de reguliere American Express kaart als de American Express Flying Blue kaart. In dit artikel heb ik de verschillen tussen de kaart uitgelegd. Daar kun je tevens direct aanmelden als je nog niet in het bezit bent van één van beide kaarten. Je kunt ook gelijk hier klikken om een kaart aan te vragen.

Update: deze actie is inmiddels verlopen. Er is momenteel een promotie waarbij je als nieuwe kaarthouder een hoge welkomstbonus krijgt.

American Express Upgrade Bonus: Classic kaart

Ook bij de reguliere American Express kaart krijg je nu een mooie upgrade bonus. Na een upgrade vanaf de Blue, Green of Gold kaart naar de Platinum kaart krijg je 75.000 Amex punten. Je kunt – onder andere – in dit artikel lezen wat je hier allemaal mee kunt doen. Het upgraden van je bestaande kaart kun je doen via deze link. Een review van de Platinum kaart kun je hier vinden.

Natuurlijk gaat in dit geval ook de maandbijdrage omhoog: de Platinum kaart kost € 65,00 per maand. Ten opzichte van de Gold Card een verhoging van € 540,00 op jaarbasis. Voor de upgrade bonus is het verplicht om de kaart minimaal zes maanden aan te houden. In het gunstigste geval kun je dus voor € 270,00 extra de upgrade bonus van 75.000 punten pakken. Dat is een netto prijs van € 0,0036 per punt. Zoals je in dit artikel kunt lezen is dat een prima waarde!

Naast de punten krijg je natuurlijk ook andere aantrekkelijke extra’s, zoals:

Onbeperkt lounge toegang voor 2 personen

In mijn optiek mooie extra’s voor een beperkte investering. Zeker nu je daar een sloot aan extra punten voor krijgt is deze actie lucratief.

American Express Upgrade Bonus: Flying Blue

Bij de American Express Flying Blue kaart krijg je momenteel 55.000 bonusmiles bij een upgrade van de Entry, Silver of Gold card naar Platinum.

De maandbijdrage gaat bij een upgrade naar Platinum omhoog naar € 55,00 per maand. Ten opzichte van de Gold kaart dus ongeveer € 462,00 per jaar extra. Net als bij de reguliere kaart hoef je de kaart echter minimaal zes maanden aan te houden. Hierdoor ben je dus € 231,00 extra kwijt bent voor de upgrade bonus van 55.000 miles. Dat is € 0,0042 per mile. Je kunt in dit artikel lezen dat dit een goede waarde is.

Vooral als je gebruik maakt van de lucratieve Promo Rewards dan kan een upgrade een prima investering zijn! Naast de 55.000 Flying Blue miles krijg je ook 60 XP’s. Een flinke boost voor elite status bij Flying Blue dus.

KLM Flying Blue miles
Een Business Class ticket moet wel lukken voor die 40.000 miles!

Conclusie

Een mooie American Express Upgrade Bonus! Een belangrijk detail is dat je voor 31 juli 2024 minimaal € 5.000,00 moet uitgeven op de kaart. Daar moet je dus wel rekening mee houden.

Dit is één van de betere upgrade aanbiedingen tot nu toe! Het laatste aanbod in het najaar van 2023 was 55.000 punten of 40.000 miles.

Natuurlijk is het noodzakelijk dat je reeds in het bezit bent van een American Express kaart. Heb je nog geen (Flying Blue) American Express kaart? Stap dan nu in! Na een halfjaar kom je dan alsnog in aanmerking voor een upgrade bonus. Check dan één van onderstaande artikelen, waarbij je een aanmeldlink kunt vinden (met flinke bonus!).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven