Emirates Skywards Miles kopen met bonus

Emirates Skywards miles kun je nu voor een beperkte periode kopen met een bonusaanbieding. Hierdoor betaal je per saldo een gereduceerd tarief.

Het loyaliteitsprogramma van de airline uit Dubai kent een beperkt aantal partners en is geen lid van een alliantie zoals OneWorld of Skyteam (waar Flying Blue lid van is). Ook is Emirates geen transfer partner van de Nederlandse American Express kaarten. Hierdoor is het programma voornamelijk aantrekkelijk als je vaak met Emirates vliegt. Een review van een vlucht met Emirates in de A380 van Dubai naar Amsterdam kun je hier lezen.

Emirates Skywards kopen met korting

Je krijgt op dit moment een bonus van 15 tot 20 procent op de aankoop van Emirates Skywards miles. Het percentage is per account enigszins verschillend. Normaal gesproken betaal je 30 USD per 1000 miles, ongeveer € 0,0275 per mile. Koop je de miles met 15% bonus dan ben je ongeveer € 0,024 per mile kwijt.

Emirates Skywards miles

De brandstoftoeslagen op vluchten met Emirates Skywards zijn ontzettend hoog. Hierdoor is het meestal helemaal niet aantrekkelijk om miles te kopen. Toch zijn er een aantal situaties waarbij miles kopen gunstig kan zijn:

  • Upgrades, voornamelijk last minute;
  • Je miles saldo aanvullen zodat je voldoende miles hebt voor een award ticket.

Als je een last minute trip van Amsterdam naar Dubai koopt betaal je voor Business Class € 2835,93. Voor Economy Class betaal je € 647,93. In het boekingsproces kun je zien dat een upgrade beschikbaar is voor 50.700 miles. Met deze promotie betaal je daar € 1262,85 voor. Per saldo betaal je dus € 1910,78 in plaats van € 2835,93.

Emirates Skywards miles
Koop Economy en upgrade gelijk naar Business Class

Emirates Skywards miles kopen kan via deze link. Je kunt hier ook de voorwaarden teruglezen. Houd er rekening mee dat Emirates miles vervallen na drie jaar. De promotie loopt tot 26 januari 2024.

Conclusie

Als je miles nodig hebt om je account aan te vullen of een mooie upgrade op het oog hebt naar Business- of First Class kand dit een mooie gelegenheid zijn om miles aan te schaffen. Koop deze miles niet als je er geen specifieke bestemming voor hebt want het is niet per definitie een goede investering.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven