Business Class naar Doha

Business Class naar Doha: slechts 20/K (vervallen)

Voor slechts 20.000 Avios kun je in Business Class naar Doha vliegen met Finnair! Een prachtige sweet spot, waarbij de toeslagen ook nog eens laag zijn. Dit is mogelijk via British Airways Executive Club. Dit is een transfer partner van American Express. Een ideale manier dus om een aantal American Express Rewards punten op stuk te slaan!

UPDATE: Inmiddels is deze sweet spot vervallen. Dezelfde award kost nu 55.000 Avios.

Business Class naar Doha voor slechts 20/K

Finnair is onderdeel van de OneWorld alliantie. Hierdoor kun je Finnair vluchten boeken met behulp van partner programma’s, zoals British Airways Executive Club. Op twee routes kun je met het laatstgenoemde programma nu bijzonder gunstig in Business Class naar Doha: slechts 20.000 Avios en ongeveer € 50,00 aan toeslagen. Het betreft de volgende routes:

  • Copenhagen – Doha (en vice versa);
  • Stockholm – Doha (en vice versa).

Op beide routes wordt een Airbus A330 ingezet. Dat houdt in dat je een volledige Business Class ervaring kunt hebben, inclusief een stoel die volledig plat kan. De meeste toestellen zijn voorzien van de nieuwste Finnair Business Class stoelen. Uiteraard kun je ook gebruik maken van de Business Class lounge. Vertrek je vanuit Doha? Dan krijg je toegang tot de fantastische Al Mourjan Business Class lounge van Qatar Airways.

Business Class naar Doha
Finnair Business Class

De beschikbaarheid is behoorlijk goed. Als je interesse hebt in een dergelijk product dan adviseer ik je om niet al te lang te wachten met boeken. Er is per vlucht maar één stoel beschikbaar om met Avios te boeken. Daarnaast weet ik niet of dit wel helemaal de bedoeling is van British Airways Executive Club. Je kunt de vlucht annuleren voor slechts € 42,50.

Conclusie

Een mooie sweet spot! Een volwaardige Business Class vlucht (inclusief lounge toegang) van ongeveer zes uren voor 20.000 Avios is een geweldige deal. Natuurlijk moet je nog van/naar Stockholm of Copenhagen vliegen. Maar dankzij de lage toeslagen ben je dan per saldo nog altijd vrij goedkoop uit. Een groot nadeel is dat er per vlucht slechts één stoel op punten te boeken is. Hierdoor is de deal vooral interessant voor solo reizigers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven