Hilton Honors Promotie Zomer 2024: Dubbele Punten

Hilton Honors Promotie met dubbele punten in de zomer van 2024. Je krijgt daarbij dubbele punten bij een verblijf tussen 2 mei en 2 september 2024.

De registratie van deze Hilton Honors promotie is geopend. Hilton Honors is het loyaliteitsprogramma van Hilton. Een handleiding van het Hilton Honors programma kun je op deze pagina terugvinden. Daarnaast kun je eerst de artikelen over “gratis” hotelovernachtingen en de waarde van hotelpunten lezen.

Hilton Honors Promotie

Hilton Honors Promotie

De promotie is behoorlijk rechttoe rechtaan: je krijgt dubbele punten voor ieder verblijf tijdens de promotie periode. Daarvoor moet je rekening houden met de volgende voorwaarden:

  • Inschrijven is noodzakelijk om in aanmerking te komen voor bonuspunten. Dit kun je doen op deze pagina;
  • Een verblijf dat je al geboekt had voor registratie komt gewoon in aanmerking voor de bonuspunten;
  • De dubbele punten krijg je bij een verblijf tussen 2 mei 2024 en 2 september 2024;
  • Er is geen limiet gesteld voor het aantal te behalen bonuspunten.

Je krijgt naast de bonuspunten ook nog een eventuele elite bonus als je Gold of Diamond lid bent. Boek je een verblijf bij een Conrad, LXR of Waldorf Astoria hotel? Dan kun je zelfs nog een keer dubbele punten verdienen dankzij Hilton Impresario. Dat tarief is sinds kort ook nog eens goedkoper te boeken dan voorheen.

Hilton Honors Promotie
Doubletree Surabaya

Conclusie

Een keurige Hilton Honors promotie. De huidige promotie (tot 1 mei 2024) levert bij ieder verblijf 2.000 bonuspunten op, wat vooral voordelig is voor een verblijf tot ca. € 200,00. Het is met de nieuwe promotie echter gunstiger om een duurder verblijf te boeken. Samen met de andere mogelijkheden om extra punten binnen te halen levert een verblijf bij Hilton al snel behoorlijk wat punten op.

Het grote voordeel van deze promotie is dat ook een verblijf dat je al geboekt hebt meetelt voor de promotie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven