Singapore Airlines naar Brussel

Vanaf april 2024 gaat Singapore Airlines naar Brussel vliegen. Een mooie uitbreiding van de capaciteit binnen Europa en bovendien een mooi alternatief voor reigers uit de Benelux. Vlak na het uitbreken van de COVID19 pandemie heeft Singapore Airlines de lijndienst naar Düsseldorf namelijk opgeheven.

Helemaal nieuw is Singapore Airlines niet op Brussel. Al meer dan 35 jaar worden er namelijk vrachtvluchten uitgevoerd door de airline. Ook vloog de airline tot 2003 op Brussel, onder andere met doorverbindingen naar New York. In 2020 zou een terugkeer volgen, maar dit besluit werd teruggedraaid na de Corona uitbraak.

Singapore Airlines naar Brussel

Vanaf april 2024 gaat Singapore Airlines vier keer per week naar Brussel vliegen. Voor de ruim dertien uur durende vlucht zal de Airbus A350-900 worden gebruikt. Deze beschikt over 42 Business-, 24 Premium Economy- en 187 Economy Class stoelen.

Singapore Airlines naar Brussel
Singapore Airlines A350-900 Business Class

Vanaf Brussel vertrekt de vlucht (met vluchtnummer SQ303) op Maandag, Dinsdag, Donderdag en Zaterdag om 12.10 uur in de middag. Vanaf Singapore vertrekt de vlucht (met vluchtnummer SQ304) op Maandag, Woensdag, Vrijdag en Zondag om 23.55. Passagiers die vertrekken vanaf Brussel kunnen uiteraard rekenen op de heerlijke Satay als canape bij de lunch.

Singapore Airlines naar Brussel
Signature Satay

De uitbreiding van het aantal vluchten naar Europa is ook goed nieuws voor award tickets. Singapore Airlines Krisflyer is een programma waar je als Nederlander eenvoudig punten mee kunt sparen. Bijvoorbeeld door met Star Alliance partners te vliegen, of door punten over te boeken vanaf American Express. Je kunt ook gebruik maken van andere frequent flyer programma’s om Singapore Airlines te boeken, zoals Aeroplan of Lifemiles.

Conclusie

Een prachtige toevoeging aan het netwerk van Singapore Airlines. Uitbreiding van de capaciteit zorgt voor meer aanbod aan vluchten richting Azië, wat onder andere goed is voor award beschikbaarheid. Daarnaast is Singapore Airlines één van mijn favoriete maatschappijen met een zeer hoog service niveau. Reviews van eerdere vluchten met de Airbus A350-900 kun je hier teruglezen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven