World of Hyatt Promotie

Gratis overnachting succes! Hyatt Brand Explorer

Recent heb ik een gratis overnachting geboekt dankzij de World of Hyatt Brand Explorer. Eerder schreef ik daar over in dit artikel. Ik vind dit één van de mooiere en creatievere manieren om een gratis nacht te verdienen. Zonder al te veel moeite spaarde ik in de afgelopen jaren een gratis overnachting bij elkaar. Het leek me de moeite waard om deze ervaring te delen.

Gratis overnachting: hoe verdiend?

In 2018 boekte ik een overnachting bij Hyatt Place Amsterdam Schiphol. Destijds was er een promotie waarbij je vrij veel American Airlines miles verdiende. Daarna verbleef ik eigenlijk nooit bij hotels van World of Hyatt. Ik was er ook niet van op de hoogte dat ik hiermee mijn eerste van de vijf merken bij Hyatt had bezocht. Toch bleef deze overnachting gewoon staan, waarmee de teller op 1 van de 5 merken stond.

Omdat Hyatt regelmatig punten verkoopt met korting besloot ik hier in 2022 slim gebruik van te maken. Voor slechts 8.000 punten per nacht boekte ik een suite bij zowel Hyatt Regency Bali als Grand Hyatt Bali. Met ontbijt en Club Lounge toegang. Deze punten kocht ik tijdens een punten sale van World of Hyatt, waardoor ik ongeveer € 140,00 per nacht betaalde voor deze fraaie suites. Disclaimer: destijds waren beide hotels een Categorie 1 hotel, maar inmiddels niet meer waardoor deze nu duurder zijn.

Ongemerkt had ik inmiddels al drie deelnemende merken van World of Hyatt bezocht. Alila Ubud had in 2022 een mooie aanbieding: voor zo’n € 200,00 inclusief ontbijt verbleven we twee nachten bij dit fraaie hotel.

gratis overnachting
Alila Ubud

Nog maar één merk te gaan voordat ik in aanmerking zou komen voor een gratis overnachting. Daarom besloot ik in december 2023 een nacht bij Hyatt House Charles de Gaulle te boeken. Ik moest tenslotte toch ergens in de buurt van dit vliegveld slapen. En toen was het klaar: ik had een gratis overnachting verdiend!

Mooie besteding

Mijn gratis overnachting is te besteden aan categorie 1 tot en met 4 hotels. Een overnachting bij een categorie 4 hotel kost normaal gesproken 15.000 punten, ter waarde van € 225,00.  Ik wist dat Park Hyatt Jakarta een categorie 4 hotel is. Een hotel met ontzettend goede beoordelingen. De reguliere prijs van een overnachting kan al snel oplopen naar ongeveer € 300,00.

Vanwege de goede waarde besloot ik om dit certificaat in te zetten voor een overnachting bij Park Hyatt Jakarta. Een mooie deal! Het mooiste van alles? Deze gratis overnachting telt mee als merk nummer zes! En zo werk ik weer rustig toe naar een tweede gratis overnachting.

Conclusie

Een prachtige manier om handig gebruik te maken van een loyaliteitsprogramma! In de afgelopen jaren scoorde ik al relatief goede deals bij Hyatt: door aankoop van punten en een goede deal. Ondanks dat dit over meerdere jaren verspreid is kreeg ik dit jaar een gratis overnachting. Hiermee verblijf ik in een luxe hotel wat me normaal gesproken ca. € 300,00 gekost zou hebben. Ik zou willen dat meer hotelketens zulke acties hebben!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven