De beste vliegtuig stoel kiezen met Aerolopa

De beste vliegtuig stoel kiezen is belangrijk voor je comfort. Zeker nu je steeds vaker moet betalen voor je stoelselectie is het handig om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt. Het zou toch sneu zijn als je er bij het boarden achterkomt dat er net op jouw zitplaats een raam ontbreekt.

Er is nu een fantastische website die je helpt met kiezen: Aerolopa.

De beste vliegtuig stoel kiezen met Aerolopa

Aerolopa is een website die goed in beeld brengt hoe de cabine er daadwerkelijk uitziet. Niet alleen is de grafische weergave van de cabines goed, het is ook erg gedetailleerd. Niet geheel onbelangrijk: de site is gratis. Hierdoor kun je vooraf het volgende goed inschatten:

  • Heeft een raamstoel ook daadwerkelijk een raam;
  • Zit je dicht of juist ver van de baby-wiegjes;
  • De relatieve positie van de stoel ten opzichte van de vleugel, motor, toiletten, etc.

Op onderstaand plaatje van een Airbus A350-900 van Singapore Airlines zie je de Economy Class. Je ziet hier dan op rij 41 een drietal wiegjes zijn geplaatst. Zoals je kunt zien is stoel 48A of 48K de beste stoel van het toestel, vanwege het ontbreken van een stoel voor je. De stoelen op rij 47 hebben onbeperkte beenruimte maar je kunt niet uit het raam kijken.

 

De beste vliegtuig stoel
Singapore Airlines A350 bij Aerolopa

Op Aerolopa zjin bijna alle grote airlines opgenomen. Sommige budget airlines ontbreken op dit moment echter nog.

Conclusie

Een handige website waarmee je de beste vliegtuig stoel kunt kiezen. Persoonlijk maak ik dankbaar gebruik van deze website. Ik wil graag een mooi zicht op de motor. Als ik Business Class vlieg wil ik daarnaast graag een stoel met de meeste ramen. Hoewel het mij persoonlijk weinig uitmaakt weet ik dat er mensen zijn die actief proberen te voorkomen om in de buurt van een baby te zitten. Dan is het handig als je weet waar de wiegjes zich bevinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven