Airbus A380 vluchten tussen Frankfurt en Londen!

British Airways zet in november de Airbus A380 in tussen Frankfurt en Londen en tussen Londen en Madrid. Vluchten zijn nu te boeken en de prijzen zijn heel schappelijk. Een unieke kans als je nog eens in de Airbus A380 wilt vliegen.

Airbus A380 Tussen Frankfurt en Londen

Deze ochtend wist Headforpoints te melden dat het vanaf nu mogelijk is om vluchten te boeken tussen Londen en Frankfurt die worden uitgevoerd met de Airbus A380. Dit doet British Airways om de opstart van de Airbus A380 op een verantwoorde manier te kunnen doen. Vanaf 8 november tot 2 december is het toestel in het schema gezet. Gedurende zes dagen per week voert British Airways vluchten met de A380 uit.

Wil je dit een keer meemaken? Voor € 189,00 (enkele reis) boek je de vlucht in Business Class (Club Europe). In Economy kun je voor € 70,00 aan boord van het toestel stappen.  Hoewel de A380 ook First Class aan boord heeft is deze klasse niet separaat te boeken. De stoelen zijn geblokkeerd voor selectie, maar mogelijk kun je bij de check in – of als Oneworld Emerald – alsnog in First zitten.

Geen First Class

De vlucht vanaf Madrid is wat duurder (€ 244,00 in Business Class), maar de vlucht duurt dan ook aanzienlijk langer. In Economy kun je vanaf Madrid al voor € 63,00 aan boord stappen.

De Club World stoelen aan boord van de Airbus A380 zijn niet meer geheel van deze tijd, maar voor een vlucht binnen Europa zeer comfortabel!

A380 Frankfurt Londen
Club World stoelen British Airways

Conclusie

De Airbus A380 is een toestel dat door de Corona pandemie steeds sneller van het toneel is verdwenen. British Airways heeft onlangs aangegeven het toestel weer in gebruik te zullen nemen. Hierdoor kun je nu op Europese routes met dit toestel vliegen: een unieke kans wat mij betreft. Natuurlijk is de vlucht zeer kort, maar desondanks is het een leuke manier om eens “echt” Business Class te vliegen.

In Business Class levert de vlucht zelfs nog een prima hoeveelheid miles op: 1016 miles bij Alaska Mileage Plan!

1 gedachte over “Airbus A380 vluchten tussen Frankfurt en Londen!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven