Uitstekende Promo Rewards bij Flying Blue!

Eindelijk weer eens een lijst met uitstekende promo rewards! De Flying Blue Promo Rewards september 2022 zijn bekend gemaakt. Air France KLM Flying Blue Promo Rewards zijn award vluchten (“gratis vliegtickets“) die je gedurende een maand tegen een gereduceerd tarief kunt boeken. Daarnaast moet de reis in een bepaalde periode plaatsvinden. Qua voorwaarden is het ticket eveneens minder flexibel:

 • Het ticket is niet te wijzigen of te annuleren;
 • Vertrekken kan (meestal) vanaf iedere Europese bestemming van Air France of KLM, maar een connectie buiten Europa is niet mogelijk.

Een uitleg over de Flying Blue Promo Rewards kun je terug lezen in dit artikel:

Vandaag zijn de Promo Rewards van september 2022 gepubliceerd. Je kunt hierbij vluchten boeken die worden uitgevoerd in de maanden september tot en met februari 2023. Een mooi ruime periode dus! Hieronder staan een aantal (redelijk) goede deals die je in de maand september kunt boeken. De volledige lijst kun je op de site van Flying Blue raadplegen. Er zijn deze maand vijf longhaul bestemmingen:

 • New York;
 • Chicago;
 • Los Angeles;
 • Seattle;
 • Austin.

Uitstekende Promo Rewards in Premium Comfort

Op 31 augustus vloog KLM voor het eerst met de nieuwe “Premium Comfort” cabine. Dit is de Premium Economy van KLM, in tegenstelling tot Economy Comfort een aparte klasse met een verbeterde stoel en catering.

KLM Premium Comfort (foto: KLM)

Deze maand kun je dit voor een behoorlijk schappelijke prijs boeken. Zo vlieg je naar New York voor slechts 22.500 miles! De andere bestemmingen zijn iets duurder, maar nog altijd schappelijk geprijsd. Naar Los Angeles en Chicago vlieg je in Premium Comfort voor 30.000 miles.

En in Business Class…

Daarnaast zijn er weer Promo Rewards in Business Class. Voor slechts 42.375 miles vlieg je van Amsterdam naar Chicago. Een prima prijs voor een lange vlucht in KLM’s World Business Class. Een review van mijn vlucht vanaf Chicago naar Amsterdam kun je hier terugvinden.

KLM Boeing 787-10 Business Class

Ook naar Austin vlieg je redelijk voordelig. Je bent voor een enkele reis 51.000 miles kwijt. Een enkele reis naar Los Angeles moet 50.250 miles kosten, wat in mijn optiek een prima prijs is! Tot slot kun je nog naar Seattle voor 48.750 miles.

Zelfs Uitstekende Promo Rewards in Economy

Heb je wat minder miles te besteden? Ook dan zijn er nog een paar mooie deals te vinden in Economy Class:

 • New York: 11.250 miles;
 • Los Angeles: 20.250 miles;
 • Chicago: 12.750 miles;
 • Seattle: 15.000 miles.
Voor 12.750 miles naar Chicago, prima!

Conclusie

Wat mij betreft een mooi aanbod aan Promo Rewards deze maand! Ik ben behoorlijk enthousiast om KLM’s Premium Comfort eens te proberen en 22.500 miles is simpelweg een koopje! Maar ook de Business Class tarieven zijn prima.

Als je nog wat miles nodig hebt dan kun je altijd de American Express Flying Blue kaart overwegen. Voor slechts € 85,00 in het eerste jaar en 20.000 miles als welkomstbonus een ideale manier om een leuke hoeveelheid miles te sparen.

4 gedachten over “Uitstekende Promo Rewards bij Flying Blue!”

 1. Mooi artikel wederom Sander. Wellicht mooi om er bij te vermelden dat AMEX op dit moment ook een bonus transfer heeft van 25% als je Amex punten overschrijft naar FB

 2. Goedemorgen, goede vraag. dat blijkt niet duidelijk uit de informatie. Heb het hele internet afgezocht maar kan daar op de nederlandse Amex site niets over vinden in het openbare gedeelte. Wellicht dat iemand daar naar kan vragen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven