Tot 4500 Miles & More bonusmiles bij Best Western

Best Western heeft nu een heel aardige promotie waarbij je tot 4500 Miles & More Bonusmiles kunt verdienen. In combinatie met de reguliere miles kun je met deze promotie wel 7500 Miles & More miles binnenhalen. Een leuke manier om je Miles & More account aan te vullen!

Normaal gesproken is het best lastig om aan Miles & More miles te komen. In Nederland heb je de Miles & More Visakaart, maar Miles & More is geen transfer partner van American Express. Gelukkig zijn er wel regelmatig acties waarbij je de nodige punten kunt verdienen, zoals bij Holidaycheck en bijvoorbeeld bij het huren van een auto.

Tot 4500 Miles & More Bonusmiles bij Best Western

Best Western heeft regelmatig een actie waarbij je Miles & More Bonusmiles kunt verdienen, maar vaak is deze actie niet geldig voor een verblijf in Nederlandse hotels. Gelukkig is dat dit keer anders.

Normaliter verdien je Best Western Rewards punten, maar je kunt er ook voor kiezen om Miles & More miles te verdienen. Dit moet je dan instellen in je profiel, waarna je 500 miles per verblijft verdient.

Bij de huidige actie krijg je naast de 500 “basismiles” ook nog bonusmiles. De actie is als volgt opgebouwd:

  • 1e t/m 3e verblijf: 500 bonusmiles;
  • 4e t/m 6e verblijf: 1000 bonusmiles.

Als je de actie helemaal volbrengt sleep je dus in totaal 7500 Miles & More miles binnen: 4500 Bonusmiles en 3000 reguliere miles.

Miles & More bonusmiles

Om in aanmerking te komen voor deze promotie is het noodzakelijk om je vooraf te registreren. Dit kan op deze pagina, waar je ook de voorwaarden terug kunt vinden.

Conclusie

Miles & More miles zijn relatief lastig te verkrijgen. Mede daarom kan dit een nuttige manier zijn om nog wat extra miles binnen te slepen. Vooral als je toch al moet overnachten is dit een goede actie. Het is echter wel vooral lonend om dit bij een kort verblijf te doen. Het maakt voor een verblijf namelijk niet uit of je nu 1 of 10 nachten verblijft: beide keren krijg je 500 basismiles en de bonusmiles.

Bedankt voor de tip, Loyaltylobby.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven