Titanium Elite status voor niets bij I Prefer

Je kunt nu Titanium Elite Status krijgen bij I Prefer, het loyaliteitsprogramma van Preferred Hotels. Dit is de hoogste elite status van het loyaliteitsprogramma. Bij wijze van uitzondering kun je deze status nu gelijk na aanmelding krijgen, zonder verdere vereisten.

Preferred Hotels is een keten van een groot aantal onafhankelijke hotels. In Nederland zijn Grand Hotel Huis ter Duin en Park Centraal Amsterdam deelnemende hotels.

Titanium Elite Status

De I Prefer Titanium Elite status krijg je door je aan te melden via deze speciale link. Bij mij werkte dit perfect en was de nieuwe status gelijk verwerkt.

Maar welke voordelen krijg je hier nu bij?

  • Welkomstgeschenk;
  • 50% Bonuspunten;
  • Toegang tot speciale aanbiedingen en events;
  • Food & Beverage Voucher;
  • Digitaal verjaardagscadeau.

Het welkomstgeschenk en de food & beverage voucher zijn per hotel verschillend. Ik heb echter gelezen dat er diverse hotels zijn die gratis ontbijt geven. Dat is een mooi en waardevol voordeel.

Titanium Elite Status

Ideaal voor een status match!

Niet gelijk enthousiast vanwege de beperkte hoeveelheid hotels? Toch kan deze kans heel handig zijn. Je kunt namelijk regelmatig je elite status laten matchen. Dan krijg je ook een hoge elite status bij een andere hotelketen. Zo kun je bijvoorbeeld een match aanvragen bij Best Western of Hilton Honors. En dat is handig, want dan krijg je bij alle Hilton hotels gratis ontbijt.

Gratis ontbijt na een status match bij andere ketens

Conclusie

Dit is een mooie kans om zonder enige moeite elite status binnen te halen. Het kan sowieso behulpzaam zijn als je bij één van de deelnemende hotels verblijft. Hoewel het aantal hotels beperkt is zitten er aantal prachtige deelnemers tussen. Verder kun je de status goed gebruiken voor een status match. Daarom is het altijd goed om gebruik te maken van dit aanbod, zeker omdat je er niets voor hoeft te doen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven