Super: 40.000 Amex punten bij gratis Gold kaart!

American Express heeft momenteel een heel mooie promotie: 40.000 Amex punten bij een nieuwe aanmelding! En het mooie is: de kaart is het eerste halfjaar gratis. Op deze manier kun je een ongekend goede start maken, want 40.000 Amex punten is al voldoende voor een Business Class award ticket. Bij de Platinum kaart krijg je zelfs 60.000 punten, maar voor deze kaart betaal je wel iets meer.

Update 25-08-2022: deze actie is afgelopen, maar keert waarschijnlijk later dit jaar wel weer terug. Bovendien zijn de kaarten qua voordelen gewijzigd. We zullen je op de hoogte houden als er weer een soortgelijke actie is!

Eerder schreef ik een aantal artikelen over de American Express kaart en wat je kunt met de punten:

40.000 Amex punten bij de Gold kaart

Normaal gesproken krijg je bij aanmelding via 20.000 punten. Dat is een mooie bonus, want daarmee ben je al flink op weg voor een Award Ticket. Bovendien is dit aantal hoger dan wanneer je rechtstreeks bij American Express kaart aanvraagt.

Tot 20 april heeft American Express een heel mooie aanbieding: je krijgt maar liefst 40.000 punten! De kaart is daarnaast het eerste halfjaar gratis. Dat zijn dus gratis punten, voldoende voor een mooi award ticket in Business Class! Bovendien hebben deze punten een waarde van ongeveer € 400,00.

Om gebruik te maken van deze actie kun je op deze link klikken. Je komt dan op een pagina voor het aanvragen van de Platinum kaart. Klik onderin door naar “alle kaarten” en kies vervolgens voor de Gold kaart.

Je krijg naast de aanmeldbonus ook twee keer gratis lounge toegang, een travel voucher van € 75,00 en een Reis- en Annuleringsverzekering. Perfect dus!

Amex punten
Flink wat bonuspunten

Platinum kaart: 60.000 punten

Bij de American Express Platinum kaart krijg je nog meer punten. Bij aanmelding via deze link ontvang je maar liefst 60.000 Amex punten. Deze kaart is echter ook een stuk duurder: je betaalt € 29,95 per maand. Daar staat wel tegenover dat je bij deze kaart ook een aantal andere voordelen krijgt, waaronder:

Onbeperkt Loungetoegang met AMEX Platinum

Deze voordelen zijn behoorlijk waardevol, waardoor de maandprijs van € 29,95 goed te verantwoorden valt. Ook is de hogere aanmeldbonus van 60.000 punten aantrekkelijk, deze punten zijn ongeveer € 600,00 waard!

40.000 Amex punten: conclusie

Als je nog geen American Express kaart hebt dan is dit hét moment om in te stappen. Voor de kosten hoef je het niet te laten! Hieronder heb ik nog een aantal voorbeelden van heel betaalbare award tickets. Dankzij deze actie liggen deze op een eenvoudige manier voor het oprapen.

 

3 gedachten over “Super: 40.000 Amex punten bij gratis Gold kaart!”

  1. Hello, thanks for the tips!

    Please could you update the gold one? Is not working, it goes to the platinum, I will appreciate. Thanks!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven