Singapore Airlines Krisflyer nieuwe leden promotie

Singapore Airlines Krisflyer heeft een leuke promotie voor nieuwe leden. Tot 1 september aanstaande kun je namelijk 800 bonusmiles krijgen als nieuw lid via een referral code! Ook voor bestaande leden is dit interessant, als je namelijk een code weggeeft krijg je ook 800 bonusmiles.

Vanzelfsprekend lijkt 800 miles niet veel. Het zijn echter gratis miles en bovendien kost het goedkoopste award ticket slechts 8.500 miles bij Singapore Airlines Krisflyer.

Uiteraard moet je wel aan een aantal voorwaarden voldoen, maar ik leg in dit artikel graag uit hoe je hier aan voldoet.

Krisflyer nieuwe leden promotie

Als je nog geen lid bent kun je 800 miles verdienen door je aan te melden met een referral code van een bestaand lid. De referral code is het Krisflyer lidmaatschapsnummer van dit bestaande lid. Het is daarnaast belangrijk dat je de promo code “KFFRIEND” invult.

Uiteraard voorzie ik je graag van mijn lidmaatschapsnummer! Laat daarvoor een reactie achter in de comments en ik stuur het je toe.

Krisflyer nieuwe leden
800 miles voor nieuwe leden

Je kunt je aanmelden via deze website. Nadat je de basisgegevens hebt ingevuld kun je aangeven dat je een referral code hebt ontvangen. Vervolgens moet je de promo code invullen.

Krisflyer nieuwe leden

Kwalificerende transactie

Om de 800 miles vervolgens te krijgen moet je uiterlijk 30 november een kwalificerende transactie doen. Dat hoeft echter niet beslist een vlucht met Singapore Airlines te zijn!

De volgende transacties worden als kwalificerend gezien:

Verdien miles met een vlucht met een Star Alliance Partner zoals Lufthansa

Als je dus niet voornemens bent om een vlucht met Singapore Airlines te nemen ligt het voor de hand om één van de volgende opties te kiezen:

  • Een vlucht boeken met een Star Alliance partner, bijvoorbeeld Lufthansa of TAP Portugal. Dit kan een korte vlucht zijn, maar zorg wel dat je zeker weet dat de boekingsklasse miles oplevert bij Krisflyer;
  • Boek een hotel bij Kaligo via deze link. Vervolgens krijg je 1.000 extra miles voor de boeking naast deze promotie;
  • Maak hotelpunten over, zoals Marriott Bonvoi punten, Hilton Honors punten of IHG Rewards punten;
  • Boek American Express Rewards punten over naar Krisflyer. Je moet dan minimaal 1600 punten overboeken.

Waarom interessant

In mijn optiek is Singapore Airlines binnen Star Alliance een gunstig programma om punten te sparen. Vanaf 8.500 miles kun je al een award ticket in Economy Class boeken. Ook een Business Class ticket is redelijk betaalbaar. De award tabel kun je hier vinden. Kortom: deze punten komen altijd goed van pas.

En deze miles zijn gratis: een optie die je nooit moet laten lopen. Ik schreef daar enige tijd geleden al eens een artikel over.

Als je bijvoorbeeld een hotel boekt via Kaligo zul je al snel 1200 miles verdienen voor de overnachting. Daarnaast 800 miles voor deze promotie, waardoor je in totaal 2000 miles ontvangt. Al bijna een kwart van een award ticket!

Singapore Airlines Copenhagen
Singapore Airlines Premium Economy

Ook als je minder moeite wilt doen is deze actie interessant. Als je 1600 American Express punten overboekt krijg je daar 1280 miles voor terug plus 800 bonusmiles. In totaal dus 2080 miles, wat ook bijna een kwart van het goedkoopste award ticket is.

Daarnaast kun je natuurlijk lid worden om vervolgens gelijk één van je vrienden en/of familieleden lid te maken. Vooral als je binnen de promotieperiode gaat vliegen kun je op deze wijze veel miles verdienen. Je krijgt namelijk ook 800 miles per aanmelding, tot maximaal 16.000 miles!

Krisflyer nieuwe leden promotie: conclusie

Gratis miles maken mij altijd enthousiast! Daarom heb ik in dit artikel uitgelegd hoe je hier van kunt profiteren, ook als je niet van plan bent op korte termijn te vliegen. Het is een goede manier om te starten met het sparen van miles. Ook als je een spaardoel op lange termijn hebt is dit een prima actie: de miles blijven drie jaar geldig.

Je kunt de actie terugvinden op deze pagina, waar je ook de voorwaarden kunt nalezen.

Ga jij gebruik maken van deze promotie?