Moxy Promotie: 3000 bonuspunten per verblijf

Moxy Promotie: je kunt nu 3.000 Marriott Bonvoy bonuspunten per verblijf verdienen voor een verblijf tot 1 maart 2024. Deze promotie kan ideaal gecombineerd worden met de nieuwe leden promo, waarbij je tot 7.500 bonuspunten kunt verdienen.

Moxy Promotie: 3.000 bonuspunten

Deze promotie is geldig bij bepaalde Moxy hotels in Europa en het Verenigd Koninkrijk. Het is niet noodzakelijk om je vooraf te regisreren, maar je moet wel gebruik maken van een speciale tariefscode: M11. Het tarief is over het algemeen gelijk aan het meest flexibele tarief voor Marriott Bonvoy leden. Daarmee is het iets duurder dan een niet terugbetaalbaar tarief. In onderstaand voorbeeld zie je bijvoorbeeld dat het verschil € 19,00 per nacht is. Dan is het alleen verantwoord om deze actie te gebruiken als je de flexibiliteit nodig hebt.

Moxy Promotie

De bonuspunten krijg je eens per verblijf, maar je kunt wel meerdere keren gebruik maken van de actie.

Je kunt de promotie en de voorwaarden teruglezen op deze pagina van Marriott. Tevens kun je op deze pagina zien welke Moxy’s meedoen aan deze promotie. In Nederland doet Moxy Utrecht mee, maar bijvoorbeeld Amsterdam Houthavens en Schiphol niet.

Conclusie

Een prima promotie om wat extra punten te pakken. De waarde van 3.000 Marriott Bonvoy punten is ongeveer € 20,40. Zeker als je dit kunt stapelen met andere promoties kan het totaal aantal punten mooi oplopen. Uiteraard krijg je naast de bonuspunten ook je reguliere Marriott Bonvoy punten. Heb je elite status bij Marriott Bonvoy, bijvoorbeeld vanwege een American Express Platinum kaart? Dan krijg je uiteraard ook een elite bonus.

Het nadeel van deze promotie ten opzichte van reguliere promoties is dat je een specifiek (flexibel) tarief moet boeken. Hierdoor kan het gebeuren dat je duurder uit bent, waardoor je per saldo een sigaar uit eigen doos hebt. Als je de flexibiliteit toch al nodig hebt is dit natuurlijk geen issue.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven