Marriott Bonvoy Nieuwe leden bonus: 7500 punten

Marriott Bonvoy Nieuwe leden bonus waarbij je als nieuw lid van het loyaliteitsprogramma tot wel 7500 bonuspunten kunt verdienen. Bij Hilton Honors is een soortgelijke promotie, waarbij je tot 4500 bonuspunten kunt verdienen.

Bij het loyaliteitsprogramma van Marriott Bonvoy zijn merken aangesloten zoals Moxy, Sheraton, Fairfield Inn, Aloft, Le Meridien, Westin, St. Regis en Ritz Carlton.

Marriott Bonvoy Nieuwe leden bonus

Voor nieuwe leden heeft Marriott Bonvoy een promotie. Als je binnen 90 dagen twee keer verblijft verdien je de meeste bonuspunten. De actie is als volgt opgebouwd:

  • Na aanmelding: 500 bonuspunten;
  • 2.000 bonuspunten na een eerste verblijf;
  • 5.000 bonuspunten na je tweede verblijf.

Marriott Bonvoy Nieuwe leden bonus

Uiteraard krijg je ook gewoon de reguliere punten die bij je verblijf horen. Je kunt je aanmelden via deze link. Daar kun je ook de voorwaarden van de promotie en de algemene voorwaarden van Marriott Bonvoy terugvinden.

De 7.500 bonuspunten hebben een waarde van ongeveer € 51,00. Je kunt op deze manier dus vrij veel waarde terugverdienen bij een verblijf. In Duitsland zijn er een aantal hotels waar je vanaf 10.000 punten een gratis hotelovernachting kunt boeken. In Azië ligt dit aantal nog een stuk lager.

Conclusie

Een leuke promotie van Marriott Bonvoy. De actie was voorheen nog wat genereuzer, waarbij je een gratis overnachting kon verdienen na twee betaalde verblijven. Ik adviseer om jezelf pas in te schrijven nadat je een concrete hotelboeking wilt maken. Tenslotte heb je “slechts” 90 dagen om de actie te voltooien.

Het voordeel van Marriott Bonvoy is dat de portfolio vrij breed is: er zijn diverse betaalbare merken maar ook een aantal top merken zoals St. Regis en Ritz Carlton. Ook kun je als American Express Platinum lid gelijk Marriott Bonvoy Gold elite status krijgen, waardoor je in aanmerking komt voor een upgrade.

Ga jij gebruik maken van deze promotie?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven