Koop IHG punten met maximaal 100% bonus

Koop IHG punten en krijg een bonus van 100%. IHG Rewards Club is het loyaliteitsprogramma van de Intercontinental Hotel Group. We schreven eerder een aantal artikelen over dit loyaliteitsprogramma:

Als je nog niet zo bekend bent met loyaliteitsprogramma’s van hotels in het algemeen, dan kun je ook de volgende artikelen lezen:

Momenteel is er een actie bij IHG Rewards, waarbij je relatief voordelig punten kunt aankopen.

Koop IHG punten met maximaal 100% bonus

Als je meer dan 15.000 punten koopt krijg je een bonus. Als je er snel bij bent krijg je 100% bonus, maar dit zal de komende dagen afgebouwd worden:

  • 29 en 30 juni 2021: 100% bonuspunten;
  • 1 en 2 juli 2021: 90% bonuspunten;
  • 3 juli tot 13 augustus: 75% bonuspunten.

Voor het aanschaffen van de punten kun je gebruik maken van deze link, waar je ook de voorwaarden kunt terugvinden. Je hebt je lidmaatschapsnummer en wachtwoord nodig om het aanbod te kunnen zien.

Koop IHG punten
Intercontinental Tokyo Bay

Als je het maximaal aantal punten koopt betaal je $ 0,005 per punt (€ 0,0042). Dit is iets minder dan wanneer je gebruik maakt van de mogelijkheid om punten te kopen bij een “Points + Cash” boeking.

De waarde van IHG Rewards punten is ongeveer € 0,0044 per punt. In dat opzicht is een aankoop tegen € 0,0042 best aardig, maar met de dynamische prijzen is het soms lastig om deze waarde ook daadwerkelijk te realiseren. Je kunt met deze actie bijvoorbeeld een overnachting bij Six Senses Uluwatu boeken voor € 252,00 in plaats van de reguliere prijs van € 507,73.

60.000 Punten voor Six Senses Uluwatu

Conclusie

Een actie die een potentiële besparing met zich mee kan brengen bij een overnachting. Kijk vooraf goed of het hotel waar je wilt verblijven daadwerkelijk goedkoper is bij een boeking met punten. Betrek daar ook het feit bij dat je geen punten verdient bij een Rewards Night.

Door de dynamische prijsstelling voor Rewards Nights bij IHG Rewards Club is het verstandig onmiddelijk te boeken.