Koop IHG punten met 100% bonus

Koop IHG punten en krijg een bonus van 100%. IHG One Rewards is het loyaliteitsprogramma van de Intercontinental Hotel Group. We schreven eerder een aantal artikelen over dit loyaliteitsprogramma:

Als je nog niet zo bekend bent met loyaliteitsprogramma’s van hotels in het algemeen, dan kun je ook de volgende artikelen lezen:

Momenteel is er een actie bij IHG One Rewards, waarbij je relatief voordelig punten kunt aankopen.

Koop IHG punten met maximaal 100% bonus

Als je meer dan 11.000 punten koopt krijg je een bonus van 100%. De actie loopt tot 2 februari 2024.

Voor het aanschaffen van de punten kun je gebruik maken van deze link, waar je ook de voorwaarden kunt terugvinden. Je hebt je lidmaatschapsnummer en wachtwoord nodig om het aanbod te kunnen zien.

Koop IHG punten
Intercontinental Tokyo Bay

Bij de aankoop van IHG punten via deze promotie betaal je ongeveer € 0,0048 per punt.

De waarde van IHG One Rewards punten is ongeveer € 0,0044 per punt. Desondanks kun je met de aankoop van punten soms een mooie besparing realiseren. Bijvoorbeeld bij hotels met hoge belastingen of wanneer er een evenement in de buurt is.

In onderstaand plaatje kost een nacht in het Amstel Hotel bijvoorbeeld € 663,00 (exclusief belastingen, € 745,32 inclusief belastingen). Een overnachting met punten kost 120.000 punten. Met de huidige promotie komt dit neer op € 576,00.

Koop IHG punten

Conclusie

Een actie die een potentiële besparing met zich mee kan brengen bij een overnachting. Kijk vooraf goed of het hotel waar je wilt verblijven daadwerkelijk goedkoper is bij een boeking met punten. Mijn advies is om geen punten te kopen zonder een duidelijk doel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven