Koop Hilton Honors punten met bonus

Koop nu voordelig Hilton Honors punten met 100% bonus. Als je minimaal 5.000 punten aanschaft krijg je deze bonus, waardoor je per saldo ongeveer € 0,005 per punt betaalt.

Hilton Honors is het loyaliteitsprogramma van Hilton. Het is één van de betere loyaliteitsprogramma’s, waarover ik eerder de volgende artikelen schreef:

Koop Hilton Honors punten met bonus

Tot 18 september 2022 kun je Hilton Honors punten kopen waarbij je 100% bonuspunten krijgt. Deze bonus krijg je wanneer je 5.000 punten of meer aanschaft. Daarnaast is het maximaal aantal punten dat je kunt aanschaffen verhoogd naar maximaal 160.000 punten. Na het toepassen van de 100% bonuspunten kun je hierdoor dus maximaal 320.000 punten aanschaffen.

De kostprijs komt hiermee op ongeveer € 0,005 per punt. De aanschaf van punten kun je doen op deze pagina. Hier kun je ook alle voorwaarden teruglezen.

Is dit een goede deal?

Eerder schreef ik een artikel over de waarde van hotelpunten. De waarde van Hilton Honors punten is in dit artikel geschat op ongeveer € 0,0042 per punt. Toch kan de aankoop tegen € 0,005 per punt een prima deal zijn.

Vooral als je een duur hotel boekt kan dit met punten al snel voordeliger zijn. Zoals in onderstaand voorbeeld bij het Waldorf Astoria in Amsterdam. De goedkoopste kamer kost daar € 792,00 exclusief toeslagen (€ 850,79) inclusief toeslagen. Met punten betaal je 110.000 punten, wat neerkomt op € 550,00.

Koop Hilton punten

Maar ook als je een hotel boekt dat erg weinig punten in rekening brengt kun je besparen. Denk aan het Hilton Garen Inn hotel op Bali, wat slechts 5.000 punten kost. Met een kostprijs van € 25,00 is dit nog altijd goedkoper dan de reguliere prijs van € 51,00 (inclusief toeslagen).

Koop Hilton punten

Ook als je rekening houdt met het feit dat de vijfde nacht gratis is vanaf Silver Elite status kun je soms goede zaken doen!

Koop Hilton Honors punten met bonus: conclusie

Een prima deal van Hilton, waarbij je in sommige gevallen het nodige kunt besparen. Vooral aan de boven- en onderkant van het aanbod kun je hier een mooie besparing mee realiseren. Ik adviseer eerst goed te kijken welk hotel je wilt boeken. Als dit goedkoper is dan is het relatief “safe” om over te gaan tot het aanschaffen van punten.