Koop Hilton Punten met 100% bonus

Koop Hilton punten met 100% bonus tot 12 maart 2024. Als je minimaal 6.000 punten aanschaft krijg je deze bonus, waardoor je per saldo ongeveer € 0,0047 per punt betaalt.

Hilton Honors is het loyaliteitsprogramma van Hilton. Het is één van de betere loyaliteitsprogramma’s, waarover ik eerder de volgende artikelen schreef:

Koop Hilton Honors punten met bonus

Tot 12 maartr 2024 kun je Hilton Honors punten kopen waarbij je 100% bonuspunten krijgt. Deze bonus krijg je wanneer je 6.000 punten of meer aanschaft. Daarnaast is het maximaal aantal punten dat je kunt aanschaffen verhoogd naar 160.000 punten. Na het toepassen van de 100% bonuspunten kun je hierdoor dus maximaal 320.000 punten aanschaffen.

Koop Hilton Punten

De kostprijs komt hiermee op ongeveer € 0,0047 per punt. De aanschaf van punten kun je doen op deze pagina. Hier kun je ook alle voorwaarden teruglezen.

Is dit een goede deal?

Eerder schreef ik een artikel over de waarde van hotelpunten. De waarde van Hilton Honors punten is in dit artikel geschat op ongeveer € 0,0047 per punt. Hiermee kan de aankoop tegen € 0,0047 per punt een prima deal zijn. Er zijn genoeg hotels die goedkoper zijn wanneer je volledig met punten betaalt. Ook kan het handig zijn om je account aan te vullen als je net tekort komt voor een overnachting op punten.

Vooral als je een duur hotel boekt kan dit met punten al snel voordeliger zijn. Zoals in onderstaand voorbeeld bij het Waldorf Astoria in Amsterdam. De goedkoopste kamer – dus zonder mogelijkheid tot annuleren – kost daar € 792,00 exclusief toeslagen (€ 850,79 inclusief toeslagen). Je kunt ook met punten betalen. De kamer kost dan 110.000 punten, wat neerkomt op € 523,93. Een significante besparing!

Koop Hilton punten

Bij andere hotels kan het soms ook de moeite waard zijn om punten te kopen. Vooral wanneer er sprake is van hoge belastingen. De extra flexibiliteit (nachten op punten kun je gratis annuleren) kan een handige toevoeging zijn.

Ook als je rekening houdt met het feit dat de vijfde nacht gratis is vanaf Silver Elite status kun je soms goede zaken doen!

Koop Hilton Honors punten met bonus: conclusie

Een prima deal van Hilton, waarbij je in sommige gevallen het nodige kunt besparen. Vooral aan de boven- en onderkant van het aanbod kun je hier een mooie besparing mee realiseren. Ik adviseer eerst goed te kijken welk hotel je wilt boeken. Reken dan uit hoeveel je kwijt bent als je de punten koopt. Pas als je er zeker van bent dat dit goedkoper is zou ik overgaan tot aanschaf van de punten.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven