Koop Flying Blue miles met 50% korting

Koop Flying Blue miles tot 29 februari 2024 met 50% korting. Bij Flying Blue, het loyaliteitsprogramma van Air France KLM, kun je momenteel miles kopen met een bonus.

Het aankopen van miles kan in sommige situaties gunstig zijn. Bijvoorbeeld indien je gebruik maakt van een Promo Reward.  Het is van belang om daarbij rekening te houden met de voor- en nadelen van award tickets.

Koop Flying Blue miles met bonus

De actie is redelijk rechttoe rechtaan. Bij de aankoop tot 4.000 miles krijg je geen bonus. Bij de normale prijs betaal je dan € 0,026 per mile). Daarna is er een bonusschema:

  • Vanaf 4.000 miles: 35% korting (€ 0,0169 per mile);
  • 16.000 tot 38.000 miles: 40% korting (€ 0,0156 per mile);
  • Vanaf 40.000 miles: 50% korting (€ 0,013 per mile).

Als je geen elite status hebt bij Flying Blue kun je maximaal 100.000 bonusmiles ontvangen. Elite leden kunnen maximaal 300.000 bonusmiles ontvangen bij deelname aan deze promotie. Voor het aankopen van de miles ga je naar deze pagina, waar je ook de voorwaarden kunt terugvinden.

De aankoop van miles verloopt via Points.com, een externe partij. Volgens de voorwaarden duurt het maximaal 72 uur na aankoop voordat de miles zijn bijgeschreven. In praktijk worden de miles echter vrijwel direct bijgeschreven.

Koop Flying Blue miles
Gebruik de miles voor een gunstige promo reward.

Conclusie

Wat extra miles bijkopen is een handige optie. Voor € 0,013 per mile is dit ook nog eens redelijk betaalbaar. Vooral met een specifiek ticket op het oog kan deze actie gunstig zijn. Met name promo rewards, of gunstig gebruik maken van de nieuwe stopover regel, kan er voor zorgen dat miles kopen goedkoper is dan een regulier ticket aanschaffen.

Je kunt je miles ook een flinke boost geven door je American Express kaart te upgraden, aangezien er momenteel een forse upgrade bonus is.

2 gedachten over “Koop Flying Blue miles met 50% korting”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven