IHG One Rewards Zomer 2023 Promotie

Er is een nieuwe promotie beschikbaar bij IHG One Rewards voor de zomer van 2023. IHG One Rewards is het loyaliteitsprogramma van de Intercontinental Hotel Group. Voor meer informatie over het loyalitetitsprogramma kun je onderstaande artikelen lezen:

IHG One Rewards Zomer 2023 Promotie

Deze week gaat er een nieuwe promotie van start. Bij deze nieuwste promotie kun je kiezen uit de volgende twee opties:

  • Iedere 2 nachten 2.000 bonuspunten;
  • 10.000 bonuspunten voor iedere 4 nachten.

Overduidelijk is de tweede keuze de meest lucratieve optie. Je krijgt daarmee zo’n € 50,00 per 4 nachten aan waarde in hotelpunten terug.

IHG One Rewards Zomer 2023

Het is noodzakelijk om je te registreren voor deze promotie. Inschrijven kan via deze link. Hier kun je ook de voorwaarden van de promotie teruglezen. De promotie loopt vanaf 24 mei tot 31 augustus. Iedere rechtstreekse boeking met een waarde van meer dan $ 30,00 per nacht kwalificeert, inclusief reeds bestaande boekingen. Er is geen maximum aantal punten dat je kunt verdienen gedurende deze promotie. Naast deze bonuspunten krijg je ook je reguliere punten, inclusief een eventuele elite bonus.

Conclusie

Een prima promotie deze keer! Met deze actie spaar je zo’n 2.500 bonuspunten per nacht, waarmee je ongeveer € 12,50 per nacht terugverdient in de vorm van bonuspunten. Daarnaast krjig je nog de reguliere punten, waardoor dit verder zal toenemen. Bij vier overnachtingen met een totale waarde van ca. € 500,00 zul je als Diamond elite bijvoorbeeld zo’n 20.000 punten sparen. Deze 20.000 punten hebben een waarde van ongeveer € 100,00.

Het is daarnaast leuk dat je ook kunt kiezen voor een promotie met een minder “zware” drempel, waarbij je alsnog 2.000 bonuspunten kunt verdienen. De waarde hiervan is uiteraard lager, maar het is beter dan helemaal niets.

Ga jij gebruik maken van deze promotie?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven