IHG One Rewards Promotie: 2/K punten per 2 nachten

Er is een nieuwe IHG One Rewards Promotie waarbij je 2.000 punten per 2 nachten kunt verdienen. IHG One Rewards is het loyaliteitsprogramma van de Intercontinental Hotel Group. Voor meer informatie over het loyalitetitsprogramma kun je onderstaande artikelen lezen:

IHG One Rewards Promotie: 2/K per 2 nachten

Voor een verblijf tussen 1 april en 31 mei 2024 kun je iedere 2 overnachtingen 2.000 bonuspunten verdienen. De promotie is redelijk rechttoe rechtaan:

  • Je moet je registreren voor deze promotie. Dat kan op deze pagina;
  • Een verblijf moet plaatsvinden tussen 1 april en 31 mei 2024;
  • Award nachten tellen niet mee voor de promotie;
  • Als je geboekt hebt buiten de promotieperiode dan telt dit gewoon mee, zolang het verblijf maar tijdens de promotieperiode is;
  • Er is geen maximum aantal bonuspunten dat je kunt verdienen;
  • Iedere betaalde overnachting met een waarde van meer dan $ 30,00 komt in aanmerking.

IHG One Rewards Promotie

Het is niet noodzakelijk dat de twee nachten tijdens één verblijf plaatsvinden. Als je twee losse overnachtingen boekt krijg je ook gewoon 2.000 bonuspunten.

Uiteraard krijg je ook je reguliere punten en een eventuele elite bonus naast de 2.000 bonuspunten. Alle relevante voorwaarden kunt je op deze pagina teruglezen.

Conclusie

Deze nieuwe IHG One Rewards Promotie is mooi meegenomen. Toch is de actie niet heel lucratief. Per twee nachten krijg je 2.000 bonuspunten met een waarde van ongeveer € 9,40. Dit is voornamelijk interessant als je bij goedkopere hotels verblijft. Het is dan ook beslist geen reden om speciaal voor naar een IHG hotel te gaan. Als je toch al van plan was een verblijf te boeken dan zijn deze bonuspunten mooi meegenomen. Hopelijk komt er na de zomer weer eens een meer lucratief aanbod bij IHG.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven