IHG Iberostar Promotie

IHG Iberostar Promotie: 80.000 punten!

IHG Iberostar Promotie: je kunt nu maximaal 80.000 IHG One Rewards punten verdienen voor een verblijf bij Iberostar. Een top promotie waarbij je een relatief hoog aantal punten kunt scoren.

IHG One Rewards is het loyaliteitsprogramma van de Intercontinental Hotel Group. We schreven eerder een aantal artikelen over dit loyaliteitsprogramma:

Als je nog niet zo bekend bent met loyaliteitsprogramma’s van hotels in het algemeen, dan kun je ook de volgende artikelen lezen:

IHG Iberostar Promotie: tot 80/K punten

In 2022 sloten IHG One Rewards en Iberostar een strategische alliantie. Deze alliantie maakt het sinds eind 2023 mogelijk om punten te verdienen en uit te geven voor de All Inclusive resorts van Iberostar. Nu is er een mooie promotie voor een verblijf tussen 20 februari en 20 mei 2024. De details van de promotie:

IHG Iberostar Promotie

Uiteraard krijg je ook je reguliere IHG One Rewards punten plus een eventuele elite bonus. De bonus is gemaximeerd op 80.000 bonuspunten. De volledige voorwaarden van deze promotie kun je hier teruglezen.

Conclusie

Dit is een mooie promotie. De waarde van 40.000 IHG One Rewards punten is ongeveer € 185,00. Je kunt dus maximaal € 370,00 bonuspunten terugverdienen met deze promotie. Aangezien sommige Iberostar resorts redelijk goed betaalbaar zijn (met name in Spanje) is dit een prima cashback in mijn ogen. Als IHG One Rewards lid krijg je daarnaast een late checkout (14.00 uur) en Platinum en Diamond leden komen in aanmerking voor een gratis upgrade.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven