Hilton Honors Nieuwe Leden Promo: 3.000 Bonuspunten

Hilton Honors Nieuwe Leden Promo. Krijg nu tot wel 3.000 bonuspunten als je een nieuw lid van het loyaliteitsprogramma van Hilton bent.  Een mooie actie, zeker in combinatie met andere promoties!

Hilton Honors is het loyaliteitsprogramma van alle merken van Hilton wereldwijd. Als je meer informatie wilt over het loyaliteitsprogramma dan kun je onderstaande artikelen lezen:

Hilton Honors Nieuwe Leden promotie

Je kunt nu als nieuw lid bij Hilton Honors een mooi aantal bonuspunten verdienen. Na aanmelding bij het loyaliteitsprogramma krijg je de volgende bonuspunten:

  • 1.000 bonuspunten na je eerste verblijf;
  • 2.000 bonuspunten na je tweede verblijf.

Het is niet noodzakelijk om je vooraf te registreren voor de promotie. Aanmelden bij het programma is voldoende. De twee verblijven moeten vervolgens binnen zes maanden na aanmelding plaatsvinden. Ook moet het gaan om een betaald verblijf dat rechtstreeks geboekt is via Hilton of via een klassieke reisagent. Boekingen via een Online Travel Agency (OTA) zoals Booking.com en een verblijf met gebruik van punten tellen niet mee. Op deze site kun je de promotie teruglezen. De voorwaarden kun je hier vinden.

Hilton Honors Nieuwe Leden

Naast de bonuspunten voor nieuwe leden kun je ook gewoon basispunten verdienen. Ook punten die volgen uit een promotie, zoals deze promotie, verdien je nog extra naast deze nieuwe leden promotie. Als je gelijk elite status weet te bemachtigen dan krijg je ook nog elite bonus. Dit is bijvoorbeeld mogelijk met de American Express Platinum kaart, waarbij je Hilton Honors Gold status krijgt.

Conclusie

Een prima promotie als je nog geen lid bent van Hilton Honors. De waarde van 3.000 bonuspunten is ongeveer € 15,00. In combinatie met basispunten en eventuele bonuspunten uit een promotie kan het totaal aantal punten per verblijf al snel oplopen. Het is daardoor beslist de moeite waard om gebruik te maken van deze actie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven