Hilton Honors Najaarspromotie 2022

Hilton Honors heeft een nieuwe najaarspromotie om het jaar 2022 mee af te sluiten: Double Your Stay. Je kunt met deze promotie dubbele punten verdienen. Daarnaast krijg je 2.000 bonuspunten als je uitcheckt op een doordeweekse dag.

Hilton Honors is het loyaliteitsprogramma van Hilton. Een handleiding van het Hilton Honors programma kun je op deze pagina terugvinden.

Hilton Honors Najaarspromotie

Hilton Honors Najaarspromotie 2022

Deze nieuwste promotie is geldig voor een verblijf van 6 september tot 31 december 2022. Je kunt je registreren op deze pagina, waar je ook alle voorwaarden terug kunt lezen. Zorg ervoor dat je voor je verblijf registreert voor deze promotie. Een bestaande boeking komt in aanmerking voor deze promotie, zolang deze maar plaatsvindt in de actieperiode.

Bij deze promotie krijg je dus dubbele basis punten, naast een eventuele elite bonus zoals Hilton Honors Gold of Diamond. Check je uit op een doordeweekse dag? Dan krijg je ook nog eens 2.000 extra bonuspunten. Dat is vooral lucratief voor een kort verblijf bij een goedkoop hotel.

Verder is het goed om rekening te houden met het volgende:

  • Je krijgt deze bonuspunten naast de base-points en eventuele elite bonuspunten;
  • Ook op een Reward night (geboekt met punten) krijg je 2.000 bonuspunten als je doordeweeks uitcheckt;
  • Er is geen maximum aantal bonuspunten dat je kunt verdienen.

Als je een verblijf bij een Conrad, Waldorf Astoria of LXR boekt dan is het zeker de moeite waard om een Impresario tarief te boeken. Je krijgt dan – naast alle andere voordelen – driedubbele punten en 2.000 bonuspunten als je doordeweeks uitcheckt!

Krijg extra veel punten met Hilton Impresario

Conclusie

Een prima Hilton Honors najaarspromotie wat mij betreft! Dubbele punten is een uitstekende basis, maar de 2.000 bonuspunten voor dagen met een doordeweekse checkout is een mooie extra. Het is genereus dat deze bonus ook van toepassing is op Reward Stays!

Ga jij gebruik maken van deze actie?