Hilton Honors Najaar 2023 Promotie

De Hilton Honors 2023 Najaar 2023 Promo is bekend: Multiply Your Points. Je kunt daarbij dubbele punten verdienen bij ieder verblijf. Daarnaast kun je driedubbele punten verdienen in bepaalde steden. De promotie gaat in op 6 september 2023 en eindigt op 31 december 2023. Tot 6 september 2023 kun je nog gebruik maken van de huidige promotie: Points Unlimited.

Hilton Honors is het loyaliteitsprogramma van Hilton. Een handleiding van het Hilton Honors programma kun je op deze pagina terugvinden.

Hilton Honors Najaar 2023

Hilton Honors Najaar 2023 Promotie

Om in aanmerking te komen voor de Hilton Honors Najaar 2023 Promotie is het noodzakelijk om je te registreren. Dit kun je doen op deze pagina. Je kunt hier tevens de voorwaarden van de promotie teruglezen.

Je krijgt dus in ieder geval dubbele punten na registratie. Bij sommige hotels kom je in aanmerking voor driedubbele punten. Dit betreft hotels in bepaalde steden. De volledige lijst met deelnemende hotels voor driedubbele punten kun je hier terugvinden. In Nederland kun je bijvoorbeeld bij diverse hotels in Amsterdam verblijven voor driedubbele punten.

Driedubbele punten Hilton Amsterdam

Het aantal punten kan met deze promotie flink oplopen. Vooral als je dit combineert met de bonuspunten als Gold of Diamond lid, maar ook de dubbele punten die je bij een Hilton Impresario boeking kunt verdienen. Als Diamond lid met een Impresario boeking van € 500,00 is het totale aantal punten als volgt opgebouwd:

  • Basispunten: 5.444
  • Diamond Bonus: 5.444
  • Dubbele punten Impresario: 5.444
  • Promotie: 10.888
  • Diamond MyWay Bonus: 1.000
  • Totaal: 28.220

De waarde van 28.220 punten is ongeveer € 140,00. Daarmee krijg je dus zo’n 28% van je kamerprijs terug in de vorm van punten!

Conclusie

Een nette promotie van Hilton Honors. Overduidelijk is dit vooral gunstig voor de wat duurdere verblijven, bij voorkeur met Impresario én in een stad die participeert in de driedubbele punten actie. In dat geval kun je echt uitzonderlijk veel punten verdienen, waarmee de netto prijs van je verblijf afneemt.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven