Laatste kans: goedkoop 10.000 Hilton Honors Bonuspunten scoren!

Nog een paar dagen te gaan: in de maand maart kunt je goedkoop 10.000 Hilton Honors bonuspunten scoren. Dit kan door gebruik te maken van Workspaces by Hilton, wat feitelijk neerkomt op het huren van een hotelkamer overdag.

Het mooie van deze actie is: je kunt deze actie combineren met de reeds bestaande Hilton Honors promotie. Samen met de reguliere punten levert je verblijf tenminste zo’n 12.500 Hilton Honors punten op! Deze punten kun je weer inzetten voor gratis hotelovernachtingen.

Workspaces: 10.000 Hilton Honors Bonuspunten

Sinds november 2020 loopt er een promotie bij Hilton Honors, waarbij je 10.000 bonuspunten verdient voor het huren van hotelkamer overdag. Deze promotie kun je hier terugvinden. Helaas was de promotie niet wereldwijd opengesteld, maar enkel voor hotels in de VS, Canada en het Verenigd Koninkrijk. Eind februari wist Insideflyer.co.uk echter te melden dat de promotie nu wereldwijd openstaat!

Je hoeft je vooraf niet te registreren: de bonuspunten worden automatisch toegekend. Het enige wat je moet doen is een kamer boeken die je overdag kunt gebruiken via Hilton Honors. Uiteraard moet je wel lid zijn van Hilton Honors.

Een day use room kun je al vinden voor € 41,00 per dag bij Hilton Garden Inn Leiden. Ook in Amsterdam zijn voldoende hotels voor rond de € 50,00 per dag te boeken.

Hilton Honors bonuspunten
Al vanaf € 41,00 bij HGI Leiden

Combineren met andere promoties

Naast de 10.000 bonuspunten krijg je ook je “gewone” punten. Dit zijn 10 punten per US Dollar. Momenteel heeft Hilton Honors echter ook de “Points Unlimited” promotie, waarbij je 2.000 bonuspunten per verblijf ontvangt. Let op, voor deze promotie moet je wel vooraf registreren! Hiermee komt de teller al snel op 12.500 punten voor een dagje vanuit een Hilton werken!

Daarnaast telt het huren van een dagkamer ook mee voor Hotel Elite kwalificatie. Voor Hilton Honors Silver hoef je na het huren van een dagkamer nog maar één verblijf te boeken. Voor Hilton Honors Gold heb je nog maar 9 verblijven nodig!

Zelf heb ik een dag gewerkt vanuit het uitstekende Doubletree Amsterdam NDSM Wharf. Omdat dit mijn vijfde “nacht’ was tijdens de Points Unlimited promotie kreeg ik in totaal bijna 20.000 punten!

Hilton Honors bonuspunten
Lekker veel punten!

Hilton Honors bonuspunten: conclusie

Een prachtige promotie! Met een kleine investering kun je een grote hoeveelheid punten binnenhalen. Bovendien kwalificeer je dankzij deze day-use room gemakkelijker voor elite status.

Het is wel jammer dat de promotie nog maar een paar dagen geldig is, Voor sommige mensen is dit misschien een mooie aanleiding om een thuiswerkdag om te ruilen voor een hotelwerkdag.