Flying Blue Promo Rewards December 2018

De Flying Blue Promo Rewards van de maand december zijn uit. Flying Blue is na de recente veranderingen niet het meest aantrekkelijke Frequent Flyer Programma. Toch kun je tijdens de Promo Rewards soms behoorlijk goede deals sluiten. Promo Rewards zijn vluchten die je slechts een maand tegen een gereduceerd tarief kunt boeken. Daarnaast moet de reis in een bepaalde periode plaatsvinden. Verder kun je het ticket niet meer wijzigen of annuleren.

Vandaag zijn de Promo Rewards voor de maand december gepubliceerd. Je kunt hierbij vluchten boeken voor de periode 1 februari 2019 tot en met 31 maart 2019.

Hieronder staan een aantal goede deals voor de maand november. De volledige lijst kun je op de site van Air France of Flying Blue raadplegen.

Goede Business Class Promo Rewards

Deze maand staan er een paar Business Class Promo Rewards met 50% korting op de lijst. Dit betreft:

  • Mexico City voor 32.500 miles, uitgevoerd door KLM. Op deze vlucht wordt een Boeing 747-400 ingezet en duurt maar een kleine 12 uren. Zeker als je stoel 1A of 4A kunt bemachtigen is dit een fantastische deal.
  • Edmonton voor 30.500 miles, uitgevoerd door KLM. Op deze vlucht zet KLM een Airbus A330 in, met een 2-2-2 configuratie in business class. Hoewel dit niet de meest ideale business class indeling is, is 30.500 miles voor een vlucht in business class prima.
  • Beiroet voor 22.500 miles, uitgevoerd door Air France. Air France zet op deze vlucht een Boeing 777 in met haar nieuwste business class configuratie. Hierdoor is het – ondanks de relatief korte vluchtduur – een prima deal.
Promo Rewards December
KLM 747 naar Mexico City voor 32.500 miles, prima deal!

Promo Rewards: economy naar Madagaskar voor 16.500 miles!

Normaal gesproken is miles inwisselen voor een Economy ticket niet het meest voordelig. Net als vorige maand is er ook deze keer weer een goede deal in Economy. Van Europa naar Antananarivo (Madagaskar) voor slechts 16.500 miles. De toeslagen zijn redelijk acceptabel.

De vlucht wordt uitgevoerd door Air France, waardoor je een overstap in Parijs hebt. De terugvlucht vanuit Madagaskar is voor hetzelfde aantal miles mogelijk. Aangezien een retourticket naar Madagaskar normaliter al snel meer dan € 1.000,00 kost, vind ik dit een uitstekende deal.

Promo Rewards December
Naar Madagaskar voor 16.500 miles!

Wil je iets comfortabeler naar Madagaskar dan moet je 33.000 miles neertellen voor een Promo Reward in Premium Economy. Ook geen gekke deal, al weet ik niet of Premium Economy bij Air France het verschil in miles waard is.

Naar Taipei vlieg je voor 36.000 miles in Premium Economy met Air France. Ook dit is zeker geen slechte deal, doch niet spectaculair.

Promo Rewards december 2018, de volledige lijst

Hieronder tref je de volledige lijst nog aan, waarbij ik moet opmerken dat er een paar zaken door elkaar zijn gehaald door Air France. Zo vliegt Air France niet naar Edmonton en heeft KLM geen Premium Economy (alleen Economy Comfort).

Promo Rewards December

Promo Rewards December

Promo Rewards December

Promo Rewards december

Air France – KLM Promo Rewards december 2018: conclusie

Er zijn deze maand een paar prima Promo Rewards te boeken met 50% korting. Met name de business class vlucht naar Mexico City is een mooie Promo Reward! Mocht je nog eens naar Madagaskar willen dan is 16.500 miles ook zeker een goede deal, mede gelet op de ticketprijzen die normaal gehanteerd worden.

Mocht je wat miles tekort komen, weet dan dat Flying Blue een transfer partner is van onder andere American Express, Marriott Rewards, Hilton Honors en IHG Rewards.