Dubbele Avios bij British Airways Executive Club

Verdien nu dubbele Avios bij British Airways Executive Club! Van 18 september 2019 tot 30 juni 2020 kun je dubbele Avios verdienen op vluchten die uitgevoerd worden door British Airways. Dat is een prima actie en kan zelfs een goede reden zijn om voor een British Airways vlucht te kiezen.

Hieronder kun je lezen hoe deze actie werkt. Onder de conclusie kun je lezen of deze actie de moeite waard is.

Dubbele Avios bij BA: de details

De actie is redelijk rechttoe rechtaan:

  • Je krijgt bij deze actie dubbele “Basis Avios”. Bonus avios in verband met elite status of een premium cabine tellen dus niet mee.
  • De  dubbele Avios krijg je op vluchten die zijn verkocht en worden uitgevoerd door British Airways. Transatlantische vluchten met een BA vluchtnummer die worden uitgevoerd door Iberia, American of Finnair krijgen ook dubbele avios;
  • Vluchten die worden uitgevoerd door British Airways CityFlyer, Comair en Sunnair komen ook in aanmerking;
  • Vooraf moet je registreren voor deze promotie. Dit kan op deze pagina, waar je ook de voorwaarden terug kunt lezen;
  • Je moet boeken tussen 18 september en 13 december 2019;
  • De reis moet plaatsvinden voor 30 juni 2020;
  • Dubbele punten krijg je over maximaal 10 vluchten.

De tien vluchten moet je niet verwarren met 10 reizen. Als je van Amsterdam naar New York vliegt via Londen (en terug) dan heb je daarna dus al 4 van de 10 vluchten gehad.

Conclusie

British Airways Executive Club Avios zijn redelijk goed bruikbaar, met name voor korte vluchten. Als je toch al een vlucht moet boeken die in aanmerking komt voor deze promotie dan kan het beslist de moeite waard zijn om gebruik te maken van deze actie. Met name in Economy Class kan het tegenwoordig extreem lastig zijn om een fatsoenlijk aantal miles uitgekeerd te krijgen.

Bij British Airways Executive Club krijg je altijd minimaal 25% Avios over de gevlogen afstand. Ook als je een Basic Economy ticket koopt. In dit geval zal dit dus 50% zijn. Voor € 278,00 boek je momenteel een retourvlucht van Düsseldorf naar Los Angeles. Daar krijg je normaliter 2978 avios voor, maar nu dus 5956. Avios zijn € 0,012 per avios waard. Een cashback van € 71,47 dus! Daar kunnen weinig maatschappijen tegenop. Heb je een ruimer budget, dan vlieg je voor € 673,00 in Premium Economy en verdien je maar liefst 23.824 avios. Een indrukwekkende cashback van € 285,89.

De dubbele avios kunnen mooi van pas komen. Voor redelijk weinig avios kun je al een award ticket boeken, bijvoorbeeld de volgende:

  • Amsterdam – Londen in Economy voor 3500 Avios;
  • Madrid – New York in Business Class voor 34.000 Avios;
  • Frankfurt – Doha in Business Class voor 38.750 Avios.

Het is goed om te weten dat British Airways Executive Club een Avios transfer partner is. Via deze link krijg je een mooie aanmeldbonus!.

Dubbele Avios
Iberia Business Class voor 34.000 Avios naar New York

Bedankt voor de tip: Loyaltylobby.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven