Canada in Business Class: 27.500 miles!

Dankzij de Flying Blue Promo Rewards kun je deze maand naar Canada in Business Class voor slechts 27.500 miles! Een uitstekend tarief met ook nog eens vrij goede beschikbaarheid!

Deze maand zijn er een aantal Promo Rewards gepubliceerd. Binnen Europa, wat vaak niet de moeite waard is, en een aantal bestemmingen in Noord Amerika. Daarbij steekt één deal er met kop en schouders bovenuit: Montreal voor 27.500 miles in Business Class! De volledige lijst met Promo Rewards kun je op deze site van Flying Blue terugvinden.

Wat deze deal maar weer eens aantoont is hoe belangrijk het is om altijd miles te sparen. Daarnaast kun je momenteel op een voordelige manier snel veel miles sparen: met de Flying Blue American Express Gold kaart krijg je 20.000 miles (en 30 XP) bij aanmelding PLUS 50% korting gedurende het eerste jaar. Na een halfjaar kun je deze eventueel upgraden naar een Platinum kaart, waarna je nogmaals een flink aantal miles kunt binnenharken.

Canada in Business Class voor 27.500 miles

Tot 31 december kun je een enkele reis boeken naar Montreal voor 27.500 miles. De reis moet plaatsvinden voor 31 mei 2023.

Canada in Business Class

Op de rechtstreekse vlucht wordt door KLM een Airbus A330 ingezet. Deze is uitgerust met een ietwat verouderde 2-2-2 Business Class indeling. De stoelen kunnen volledig plat.

KLM Business Class naar Canada

Ook is het mogelijk om via Parijs naar Montreal te vliegen. Air France zet op deze route de Boeing 787-9 in. Dit toestel is voorzien van een modernere Business Class cabine. Bovendien is de catering over het algemeen beter.

Business Class naar Canada

Conclusie

Een prima promotie: voor 27.500 miles in Business Class naar Canada is echt prima. Je kunt kiezen uit het gemak van een rechtstreekste vlucht of een moderner toestel met een tussenstop in Parijs. De toeslagen zijn wel relatief hoog, maar niet extreem. Voor iets meer miles (43.500) kun je ook naar Toronto vliegen in Business Class: een nette prijs.