Flying Blue

Business Class Flying Blue Promo Rewards

Je kunt momenteel een paar gunstige Business Class Flying Blue Promo Rewards boeken. Vorige week werd de meest recente “lijst” met Promo Rewards bekend gemaakt. Hier heb ik niet over geschreven omdat mijn tijd beperkt is en er slechts één bestemming op de lijst stond: Houston. Niet echt de moeite waard vond ik.

Gisteravond kwam ik echter een artikel tegen van You Have Been Upgraded, die wist te vermelden dat er nog drie bestemmingen zijn toegevoegd. En deze zijn ook in Business Class te boeken vanaf 32.500 miles! Een topdeal, gelet op het feit dat je momenteel eenvoudig 40.000 Flying Blue miles kunt binnenhalen.

Air France KLM Flying Blue Promo Rewards zijn award vluchten (“gratis vliegtickets“) die je gedurende een maand tegen een gereduceerd tarief kunt boeken. Daarnaast moet de reis in een bepaalde periode plaatsvinden. Qua voorwaarden is het ticket eveneens minder flexibel:

  • Het ticket is niet te wijzigen of te annuleren;
  • Vertrekken kan (meestal) vanaf iedere Europese bestemming van Air France of KLM, maar een connectie buiten Europa is niet mogelijk.

Een uitleg over de Flying Blue Promo Rewards kun je terug lezen in dit artikel:

Business Class Promo Rewards

In de maand augustus kun je de volgende bestemmingen boeken in Business Class met de promo rewards:

  • Fort de France (FDF) voor 32.500 miles;
  • Pointe a Pitre (PTP) voor 32.500 miles;
  • Saint Denis in Reunion (RUN) voor 42.000 miles.

De reis moet plaatsvinden voor 31 januari 2023.

Business Class Promo Rewards

Deze vluchten worden uitgevoerd met een Boeing 777-300 van Air France die over een kleine Business Class cabine beschikt. De ingeplande toestellen beschikken wel over stoelen die volledig plat kunnen en directe toegang tot het gangpad.

De toeslagen bedragen ongeveer € 225,00 voor een enkele reis in Business Class. Aangezien de tarieven in de luchtvaart momenteel behoorlijk hoog zijn is dit een goede deal!

Conclusie

De Promo Rewards van de maand augustus stelden aanvankelijk weinig voor. Deze promotie is echter prima! Voor 32.500 miles genieten van zo’n 8 uren in Business Class is een goede deal.

Mocht je gebruik willen maken van deze aanbieding dan adviseer ik om snel te handelen: kleine cabines zorgen voor beperkte beschikbaarheid.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven