25% bonus bij aanschaf World of Hyatt punten

Krijg 25% bonus bij aanschaf van World of Hyatt punten. Hiermee kun je in sommige gevallen flink besparen op een hotelovernachting!

World Of Hyatt is het loyaliteitsprogramma van Hyatt, Hyatt Regency, Grand Hyatt, Alila en andere hotels. Op Bijzonderetickets.nl hebben we nog geen handleiding van dit programma geschreven. Je kunt – net zoals bijvoorbeeld Hilton Honors en IHG One Rewards – sparen voor gratis hotelovernachtingen die je kunt boeken met deze punten.

Deze punten kun je dus ook kopen, waarbij je momenteel een leuke bonus krijgt.

Bonus bij aanschaf World of Hyatt punten

Tot en met 25 maart 2023 krijg je 25% bonus bij aankoop van World of Hyatt punten. Je moet minimaal 5.000 punten kopen om in aanmerking te komen voor de bonus. Je kunt maximaal 55.000 punten aanschaffen (voor het toepassen van de bonus). Met deze actie kun je dus maximaal 68.750 punten kopen.

Normaal gesproken betaal je $ 0,024 per punt. Met de 25% bonus betaal je $ 0,0192 per punt. Dit is meer dan bij een voorgaande actie waarbij je 30% korting op de aanschaf van World of Hyatt punten kreeg.

Om de punten te kopen ga je naar deze site. Je kunt hier ook de voorwaarden van de actie teruglezen. De aankoop van de punten verloopt via Points.com, een externe partij. Volgens de voorwaarden duurt het maximaal 48 uur na aankoop voordat de punten zijn bijgeschreven. In praktijk worden de punten echter vrijwel direct bijgeschreven.

Wanneer is dit interessant?

De aankoop van punten kan in sommige gevallen interessant zijn. Met name bij de Categorie 1 en Categorie 8 hotels kun je al snel flink besparen.

Hyatt Regency Bali betaal je normaal gesproken voor een Regency Suite bijvoorbeeld € 390,00 inclusief belastingen en toeslagen. Je kunt deze ook voor 8.000 punten boeken. Schaf je deze nu aan, dan betaal je daar $ 168,00 (ongeveer € 158,00) voor. Dat is een zeer ruime besparing!

bonus bij aanschaf World of Hyatt punten
Hyatt Regency Bali

Bonus bij aanschaf World of Hyatt punten: conclusie

Een prima actie waarbij je – in sommige gevallen – kunt besparen op hotelovernachtingen bij World Of Hyatt. Ik adviseer om eerst te controleren hoeveel je kunt besparen voordat je punten koopt. In mijn geval pakt dit dus behoorlijk voordelig uit. De huidige promotie is niet zo goed als vorige promoties. Indien je niet gelijk een hotel op het oog hebt zou ik daarom geen punten kopen.

Het is goed om er rekening mee te houden dat een overnachting die je boekt met punten ook meetelt voor het opbouwen van elite status.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven