Accor ALL Promotie

Accor ALL Promo: 2000 bonuspunten

Accor ALL, het loyaliteitsprogramma van Accor Hotels heeft momenteel een leuke promo, waarbij je 2000 bonuspunten kunt verdienen bij een verblijf. Een interessante en laagdrempelige actie!

Onder Accor Hotels vallen diverse bekende merken, zoals Mercure, Novotel, MGallery, Pullman en Sofitel. Een review van een verblijf bij Novotel Bali Ngurah Rai Airport kun je hier teruglezen.

Accor ALL Promo: 2000 bonuspunten

In de eerste maanden van 2023 kun je eenvoudig 2000 bonuspunten verdienen. Deze 2000 bonuspunten hebben een waarde van € 40,00. Je kunt deze vervolgens inzetten bij een volgend verblijf bij één van de deelnemende Accor ALL hotels, bijvoorbeeld als korting op de eindnota.

  • Je moet je tussen 9 januari 2023 en 12 maart 2023 registreren voor de promotie;
  • Na registratie moet je boeken voor een verblijf tussen 9 januari 2023 en 2 mei 2023.

Accor ALL Promo

Registreren kun je op deze pagina doen. Je kunt daar ook de voorwaarden van de promotie teruglezen. Een belangrijk onderdeel van de voorwaarden is dat Ibis hotels niet mee doen aan deze promotie!

Veel promoties van Accor ALL hebben een vereiste van minimaal 2 nachten. Bij deze promotie krijg je de punten echter ook bij een verblijf van slechts 1 overnachting.

Vanzelfsprekend krijg je naast de bonuspunten ook je reguliere Accor ALL punten, inclusief een eventuele elite bonus.

Conclusie

Een leuke Accor ALL Promo! De drempel voor deze actie is erg laag, omdat je slechts één nacht hoeft te verblijven. Daar staat tegenover dat je slechts eenmalig gebruik kunt maken van deze actie. De waarde van 2000 bonuspunten is € 40,00, die je als korting kunt gebruiken bij een volgend verblijf. Feitelijk kun je daarmee bijna “gratis” overnachten op sommige plaatsen in de wereld, zoals onderstaand voorbeeld.

Accor ALL Promo
Voor € 44,00 overnachten en € 40,00 terugverdienen? Prima deal!

Ik vind dit één van de betere promoties die Accor All de laatste tijd heeft gehad en zal er daarom vrijwel zeker gebruik van maken.

Ga jij gebruik maken van deze promotie?

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven