Accor ALL Promotie

Accor ALL Dubbele punten promotie 2024

Een Accor ALL dubbele punten promotie voor de eerste maanden van 2024. Deze promotie is van toepassing bij een verblijf van minimaal 2 nachten bij hotels in Europa en Noord-Afrika (exclusief de Verenigde Arabische Emiraten).

Onder Accor Hotels vallen diverse bekende merken, zoals Ibis, Mercure, Novotel, MGallery, Pullman en Sofitel. Een review van een verblijf bij Novotel Bali Ngurah Rai Airport kun je hier teruglezen.

Accor ALL dubbele punten promotie

Als je tussen 15 januari en 14 maart 2024 verblijft bij een deelnemend hotel, waarbij het verblijf tenminste twee nachten duurt kun je dubbele punten verdienen bij Accor ALL. Het gaat alleen om een verblijf bij een hotel in Europa of Noord Afrika.

Het is noodzakelijk om je vooraf te registreren. Bovendien moet je het verblijf boeken tussen 9 en 24 januari 2024. Een verblijf dat je hebt geboekt voor registratie telt niet mee voor deze promotie. Tot slot is er nog een belangrijke beperking: je krijgt maximaal twee keer dubbele punten!

Registreren kun je doen via deze promotiepagina. Daar kun je tevens de voorwaarden terugvinden. Onderaan deze pagina staan deze ook.

Accor ALL dubbele punten
Spaar bij Accor ALL dubbele punten

Naast de bonuspunten verdien je uiteraard ook de reguliere Accor ALL punten, een eventuele elite bonus maar ook Flying Blue miles. Het aantal punten per uitgegeven euro is wisselend per merk. Op deze pagina kun je zien hoeveel punten je bij een bepaald merk kunt verdienen.

Conclusie

Een redelijke promotie met de nodige beperkingen. Zo kun je slechts twee keer gebruik maken van de actie, waardoor je goed moet kijken welk verblijf je in aanmerking laat komen voor de bonuspunten. Het zou tenslotte zonde zijn als je wel punten krijgt voor een verblijf bij Ibis van € 150,00 en niet voor een verblijf bij Sofitel van € 400,00.

De waarde van Accor ALL punten is met € 40,00 wel lekker duidelijk.

Voorwaarden van deze actie:

1. De Algemene Voorwaarden van ALL – Accor Live Limitless zijn van toepassing op de Winter Break Beloningspunten 2x -aanbieding en het lidmaatschap van ALL – Accor Live Limitless is verplicht om hiervan gebruik te kunnen maken.

2. Om gebruik te kunnen maken van de aanbieding, dient het lid van het loyalty programma ALL – Accor Live Limitless zich aan te melden voor de aanbieding (tussen 09/01/2024, 23.59 uur CET (UTC+1) en 04/02/2024 door te klikken op de knop ‘Aanmelden’ hierboven en de instructies te volgen. Voor deze bonuspunten komen alleen reserveringen in aanmerking die zijn voltooid via het gebruik van de knop ‘inschrijven’

3. Met deze aanbieding kunnen leden van ALL – Accor Live Limitless ongeacht hun status de punten die zij ontvangen met een overnachting in een van de deelnemende hotels van het loyalty programma van ALL – Accor Live Limitless vermenigvuldigen met 2.

De grondslag voor het berekenen van de extra punten is het aantal punten dat door het hotel is toegekend aan het lid voor een geldige overnachting, met toepassing van de algemene voorwaarden van het ALL – Accor Live Limitless-programma, waarbij de berekening is gebaseerd op de status Classic.

De bijschrijving van de punten na een verblijf geschiedt in twee stappen:

1/ bijschrijving van het aantal punten dat overeenkomt met het aantal punten dat het lid zou verdienen indien er geen gebruik gemaakt wordt van de aanbieding;

2/ bijschrijving van de extra Reward-punten die toegekend zijn in het kader van de aanbieding, oftewel het aantal Reward-punten dat het lid van ALL – Accor Live Limitless boven op de reeds gespaarde punten ontvangt, zodat het lid door beide puntenbijschrijvingen in totaal een saldo aan Reward-punten maal 2 ontvangt.

Indien een lid van ALL – Accor Live Limitless bijvoorbeeld 250 Status-punten en 250 Reward-punten verdiend heeft met een geldige overnachting, dan ontvangt hij aan extra punten:

*250 Reward-punten extra voor een aanbieding waarbij het aantal punten met 2 vermenigvuldigd wordt

*500 Reward-punten extra voor een aanbieding waarbij het aantal punten met 3 vermenigvuldigd wordt

*750 Reward-punten extra voor een aanbieding waarbij het aantal punten met 4 vermenigvuldigd wordt

Deze aanbieding kan slechts 2 keren door een lid tijdens de geldigheidsduur worden gebruikt. De eerste overnachting die gereserveerd en uitgevoerd wordt na de inschrijving voor deze aanbieding komt in aanmerking voor toekenning van Reward-punten op basis van de voorwaarden van de aanbieding.

4. Deze aanbieding is geldig voor elk verblijf van het lid tussen 15/01/2024 en 14/03/2024 in  een van de deelnemende hotels in Albanië, Algerije, Andorra, Armenië, Oostenrijk, Azerbeidzjan, België, Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Frankrijk, Frans-Guyana, Georgië, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Israël, Italië, Kazachstan, Kirgizië, Kosovo, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Marokko, Nederland, Noord-Macedonië, Polen, Portugal, Roemenië, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Tunesië, de Verenigde Koninkrijk, Oezbekistan dat gereserveerd is tussen 09/01/2024, 23.59u CET (UTC+1) en 04/02/2024.

5. Het verblijf moet minimaal 2 nachten betreffen.

6. Elk ononderbroken verblijf (check-out en check-in op dezelfde dag) in hetzelfde hotel, wordt beschouwd als één verblijf. Dit single verblijf geeft één keer recht op Winter Break Beloningspunten 2x –aanbieding.

7. In het kader van deze aanbieding wordt een verblijf gezien als een (1) reservering per lid van ALL – Accor Live Limitless, ongeacht het aantal kamers waarop de reservering betrekking heeft. Indien een lid meerdere kamers reserveert, geldt dit als een (1) verblijf.Vervolgens wordt de eerste vertrekdatum in acht genomen en wordt het aantal Reward-punten en Status-punten dat toegekend wordt berekend.

Concreet spaart het lid van ALL – Accor Live Limitless punten en geldige overnachtingen voor de kamer die hij als eerste weer vrijgeeft.

8. Om in aanmerking te komen voor deze aanbieding, dient de overnachting gereserveerd te worden via de distributiekanalen van AccorHotels (websites Accor, de app van Accor ALL, call center van ALL, hotels) en reguliere reisbureaus die gebruik maken van een GDS met een automatische verbinding met het reserveringssysteem van Accor. U kunt niet profiteren van deze aanbieding indien u uw overnachting heeft gereserveerd via een wederverkoper, een tour operator of een ander, online reisbureau (zoals expedia.com, booking.com, etc.).

9. U moet uw ALL – Accor Live Limitless loyalty kaartnummer opgeven bij reservering en uw kaart bij de receptie van het hotel presenteren wanneer u incheckt voor uw verblijf.

10. De Reward-punten van ALL – Accor Live Limitless worden binnen 10 dagen na het verblijf in het hotel bijgeschreven op het account van het lid.

11. Overnachtingen bij onefinestay komen niet in aanmerking voor deze aanbieding.

12. Deze aanbieding is afhankelijk van de beschikbaarheid. Algemene Verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op voorbehouden, openbare tarieven die per hotel verschillen.

Accor en/of de deelnemende hotels en/of de partners van de aanbieding wijzen iedere aansprakelijkheid van de hand indien de diensten niet kunnen worden uitgevoerd, of indien er niet van de aanbieding gebruik kan worden gemaakt, als gevolg van een onvermijdelijke gebeurtenis van buitenaf die de uitvoering door Accor en/of door de deelnemende hotels en/of door de partners van de aanbieding onmogelijk of overdreven duur zou maken. Gasten of leden hoeven niet te worden vergoed en de eventueel door de aanbieding voorziene voordelen (bijvoorbeeld Reward-punten) zijn niet verschuldigd indien de aanbieding in die omstandigheden niet kan worden gehonoreerd.

13. Wilt u tijdens al uw communicatie met de callcenters of met de klantenservice van ALL het volgende referentienummer vermelden: 020093

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven