Fantastisch: voor 38.000 miles Business Class naar Singapore!

Voor slechts 38.000 miles kun je met Singapore Airlines vanaf Rome of Barcelona Business Class naar Singapore! En om het nog mooier te maken zijn er ook diverse vluchten naar Australië & Nieuw Zeeland in de aanbieding. Hierdoor kun je voor 66.000 miles van Europa naar Australië of vliegen in Business Class. Een geweldige deal!

Krisflyer Spontaneous Escapes: Business Class naar Singapore voor 38.000 miles

Krisflyer is het loyaliteitsprogramma van Singapore Airlines. De Krisflyer Spontaneous Escapes kun je het beste vergelijken met de Promo Rewards van Flying Blue en de Meilenschnäppchen van Miles & More. Je boekt een award ticket tegen een fors gereduceerd tarief, maar wel met strakkere voorwaarden. Zo kun je geen wijzigingen aanbrengen, is een stopover niet toegestaan en kun je het ticket niet annuleren.

Tot en met 28 februari kun je award tickets boeken voor vluchten die plaatsvinden tussen 1 en 31 maart 2019. De korting op Business Class vluchten is enorm: in plaats van het Business Class Saver tarief krijg je het Economy Class Saver tarief. Normaliter betaal je voor vluchten van Europa naar Singapore 92.000 miles. Voor vluchten van Rome of Barcelona naar Singapore betaal je nu echter slechts 38.000 miles.

Bij award tickets met Singapore Airlines zijn de belastingen altijd laag. Mede hierdoor is dit een geweldige deal! Hieronder zie je een voorbeeld van een reis van Rome in Business Class naar Singapore. 38.000 miles en € 41,70.

Business Class naar Singapore
Business Class naar Singapore voor 38.000 miles….

Om het feest compleet te maken zijn er ook nog deals vanuit Singapore naar Australië of Nieuw Zeeland in Business Class:

  • Peth: 20.000 miles;
  • Adelaide: 28.000 miles;
  • Melbourne: 28.000 miles;
  • Sydney: 28.000 miles;
  • Auckland: 28.000 miles.

Krisflyer Spontaneous Escapes: conclusie

Een schitterende aanbieding van Singapore Airlines Krisflyer. Met de Spontaneous Escapes voor 38.000 miles Business Class naar Singapore vliegen is simpelweg een fantastische deal. Krisflyer is een transferpartner van American Express, waarbij je punten vaak binnen 24 uur op je account zijn bijgeschreven. Voor slechts 19.000 miles kun je ook in Economy naar Singapore vliegen vanaf de volgende luchthavens:

  • Londen;
  • Düsseldorf;
  • Parijs;
  • Zürich.

Natuurlijk moet je eerst nog naar Rome of Barcelona vliegen, maar dat is al vanaf € 43,00 mogelijk met Vueling. Je kunt de volledige promotiepagina (inclusief voorwaarden) van de Krisflyer Spontaneous Escapes via deze link vinden.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven