2500 Hilton Honors Bonuspunten per verblijf in Q1 2022

Een nieuwe promotie bij Hilton Honors: 2.500 bonuspunten per verblijf. Je kunt je nu registreren voor de eerste promotie van Hilton Honors in 2022: de

Hilton Honors is het loyaliteitsprogramma van Hilton. Een handleiding van het Hilton Honors programma kun je op deze pagina terugvinden.

2.500 Hilton Honors bonuspunten per verblijf

Op dit moment heeft Hilton Honors een promotie waarbij je dubbele punten kunt verdienen. Deze promotie is op 7 september 2021 van start gegaan en loopt op 31 december 2021 af.

Vanaf 1 januari 2022 tot 1 mei 2022 begint Hilton Honors met de “Points Unlimited” promotie. Je krijgt daarbij 2.500 bonuspunten per verblijf. Registratie vooraf is vereist: ga hiervoor naar deze pagina. Je kunt daar ook de voorwaarden terugvinden.

Hilton Honors Bonuspunten
Points Unlimited

Hoe werkt het?

Na registratie ontvang je 2.500 bonuspunten per verblijf. Het maakt daarbij niet uit hoeveel nachten je verblijft. Bovendien is er geen ondergrens qua bedrag.

Het is – in tegenstelling tot de huidige promotie – lucratiever om een kort en goedkoop verblijf te boeken dan een langer en duurder verblijf.

Verder is het goed om rekening te houden met het volgende:

  • Je krijgt deze bonuspunten naast de base-points en eventuele elite bonuspunten;
  • Ook op een Reward night (geboekt met punten) krijg je 2.500 bonuspunten;
  • Er is geen maximum aantal bonuspunten dat je kunt verdienen.

Als je een verblijf bij een Conrad, Waldorf Astoria of LXR boekt dan is het zeker de moeite waard om een Impresario tarief te boeken. Je krijgt dan alsnog dubbele punten én 2.500 bonuspunten.

Boek luxe verblijven met Impresario voor dubbele punten

Conclusie

De nieuwste promotie van Hilton Honors is vooral lucratief voor een kort en goedkoop verblijf alsmede voor reward nights. De 2.500 Hilton Honors bonuspunten zijn al snel zo’n € 11,00 waard.

Deze actie is in mijn ogen een ideaal excuus voor een nachtje weg. Ik ga er vanuit dat deze promotie ook werkt als je een day-use kamer boekt. Dit zal ik begin januari eens uitproberen bij een goedkope Hilton Garden Inn.