Hilton Honors Bonuspunten Q1 2024 Promotie

Een nieuwe Hilton Honors Bonuspunten promotie voor het eerste kwartaal van 2024: 2.000 bonuspunten per verblijf. Plus 500 bonuspunten indien je gebruik maakt van de digitale kamersleutel op de app.

De registratie van deze Hilton Honors promotie is geopend. Hilton Honors is het loyaliteitsprogramma van Hilton. Een handleiding van het Hilton Honors programma kun je op deze pagina terugvinden.

Hilton Honors Bonuspunten: 2000 (+500) per verblijf

Tot 31 december 2023 kun je nog gebruik maken van de huidige promotie. Vanaf 1 januari 2024 tot 1 mei 2024 gaat de nieuwe promotie in. Je kunt je op deze pagina inschrijven. 

Hoe werkt het?

Na registratie ontvang je 2.000 bonuspunten per verblijf. Het maakt daarbij niet uit hoeveel nachten je verblijft. Bovendien is er geen ondergrens qua bedrag. Gebruik je de mobiele app om de kamerdeur mee te openen dan krijg je 500 bonuspunten. Een belangrijke eis is dat deze ook daadwerkelijk functioneert.

Het is – in tegenstelling tot de huidige promotie – lucratiever om een kort en goedkoop verblijf te boeken dan een langer en duurder verblijf.

Verder is het goed om rekening te houden met het volgende:

  • Je krijgt deze bonuspunten naast de base-points en eventuele elite bonuspunten;
  • Ook op een Reward night (geboekt met punten) krijg je 2.000 bonuspunten (plus eventueel 500);
  • Er is geen maximum aantal bonuspunten dat je kunt verdienen.

Als je een verblijf bij een Conrad, Waldorf Astoria of LXR boekt dan is het zeker de moeite waard om een Impresario tarief te boeken. Je krijgt dan alsnog dubbele punten én 2.000 bonuspunten.

Hilton Honors Bonuspunten
Boek luxe verblijven met Impresario voor dubbele punten

Conclusie

De nieuwste promotie van Hilton Honors is vooral lucratief voor een kort en goedkoop verblijf alsmede voor reward nights. De 2.000 Hilton Honors bonuspunten zijn al snel zo’n € 10,00 waard.

Helaas nodigt de actie niet erg uit om een lang of duur verblijf te boeken. Bij een day-use stay werkt deze promotie ook, wat bij goedkopere hotels in Azië een mooie boost kan geven aan je puntenbalans.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven