Over Sander & Bijzondere Tickets

Hallo en welkom op Bijzondere Tickets! Mijn naam is Sander en ik schrijf periodiek op mijn blog.

Zoals zo veel mensen ben ik al op jonge leeftijd gefascineerd geraakt door luchtvaart. Jarenlang is dit beperkt gebleven tot het kijken naar stijgende en landende vliegtuigen. Maar toen ik eens een tijdje weinig te doen had leerde ik vrijwel ieder knopje van diverse vliegtuigen kennen. Met Flight Simulator en diverse uitbreidingen kon een vlucht behoorlijk realistisch nagebootst worden. Na nog een “echte” take-off in een Cessna te hebben gedaan, kwam ik tot de conclusie dat zelf vliegen er niet in zat. Het is simpelweg te duur om eerst mijn vliegbrevet te halen en het vervolgens geldig te houden.

Bijzondere tickets
Mijn landing op Lelystad Airport!

De liefde voor vliegtuigen bleef uiteraard en bij toeval kwam ik in 2015 in aanraking met “punten en miles”. Sinds dat moment heb ik talloze vluchten gemaakt met een beperkt budget. Vaak in de beste stoelen die beschikbaar waren. Voor 2015 had ik me niet kunnen bedenken dat dit allemaal voor relatief weinig geld mogelijk is.

Je kunt reviews van vluchten in Economy, Business & First Class vinden:

Bijzondere Tickets: Business Class reviews

First Class reviews

Economy Class reviews

Omdat kennis delen leuk is, schreef ik een tijd lang voor Insideflyer. Door tijdgebrek ben ik hier mee gestopt. Door Bijzondere Tickets te starten kan ik zelf wat beter bepalen wanneer ik een bericht publiceer en kan ik bovendien mijn eigen content bepalen.

Je zult hier weinig tot geen luchtvaartnieuws tegenkomen. Ik focus me voornamelijk op comfortabele vluchten die ik boek met behulp van miles en punten. Hoewel het aanvankelijk misschien een ingewikkelde materie lijkt te zijn, hoop ik je hier een beetje op weg te helpen.

Mocht je in de komende periode een vraag hebben over vliegtickets, miles of punten: laat het me weten!

Scroll naar boven