Links

Links naar andere sites. Ben je enthousiast over vliegen, punten en miles? En heb je deze website uitgespeeld? Er zijn veel sites te vinden waar je informatie, reviews, etc. kunt vinden. Hieronder heb ik een aantal sites geplaatst die je kunt bezoeken:

Links naar Nederlandstalige sites:

Ikvliegveel.nl: de website waar je tips & trics over zo’n beetje alles in het frequent flyer wereldje. Sanne von Kriegenbergh, de man achter ikvliegveel.nl reist zelf regelmatig voordelig in Business- of First Class!

Links
Ikvliegveel

Ticketnaar.nl: Sieto, de voormalig hoofdredacteur van Ikvliegveel en later Insideflyer heeft een website met tips en informatie over vliegtickets en deals.

Jelmerdeboer.nl: Jelmer heeft een boek geschreven (Thuisblijven is duurder) over betaalbare vliegtickets. Ook op zijn website geeft hij op een grappige manier leuke tips en informatie over het vinden van vliegtickets. Maar ook over calorierijke planten, autonomie en Cola Light. En oh ja: hij is bezig met het opzetten van zijn eigen zoekmachine voor vluchten: Yelmair! Zoals Jelmer zelf zou zeggen: kijk maar even.

Jelmer’s geinige gifjes

Upinthesky.nl: site met nieuws over de luchtvaart. De site is er vaak snel bij met het nieuws.

Luchtvaartnieuws.nl: ook een site met nieuws.

Insideflyer.nlnieuws, forum en reviews.

Engelstalige sites

Onemileatatime: Zonder twijfel is Ben Schlappig een autoriteit op het gebied van vlucht reviews, miles & punten en luchtvaartnieuws. Absoluut de moeite waard om te volgen.

Viewfromthewing: Gary Leff geeft vaak op een fraaie wijze inzicht in de miles & punten wereld. Van deze site heb ik veel bruikbare informatie gehaald. Met name de heldere kijk op loyaliteitsprogramma’s en de waarde van miles & punten vind ik heel waardevol.

Flyertalk.com: deze website is vooral bekend door het internationel forum. Hier zijn dagelijk veel interessante zaken terug te vinden, waaronder deals en nieuwtjes.