Mooie start bij Hilton: 5.000 punten en Silver status (vervallen)

Na 2 stays 5.000 bonuspunten en Silver Elite status halen bij Hilton Honors? Als je nog geen lid bent van het programma kan het momenteel. Een mooie start, zeker in combinatie met de reguliere promotie.

Hilton Honors is het loyaliteitsprogramma van Hilton. Je kunt de volgende artikelen over Hilton vinden op Bijzonderetickets.nl:

Als je nog niet zo bekend bent met loyaliteitsprogramma’s van hotels in het algemeen, dan kun je ook de volgende artikelen lezen:

In dit artikel sta ik stil bij een prima promotie voor nieuwe leden en een gemakkelijke mogelijkheid om elite status te halen.

Silver status na 2 stays bij Hilton Honors

Normaliter moet je minimaal 10 nachten per jaar of 4 keer verblijven (4 stays) bij een Hilton Honors aangesloten hotel voor Silver status. Vanwege COVID19 zijn de vereisten echter gehalveerd. Daarom hoef je slechts twee keer te verblijven om Silver status te behalen. Dus ook na twee stays van één overnachting krijg je deze elite status.

Als je Hilton Honors Silver elite status hebt krijg je de volgende voordelen:

  • 20% bonuspunten;
  • Twee flessen water per verblijf;
  • De vijfde nacht is gratis als je punten inwisselt.

Met name de vijfde nacht gratis bij het inwisselen van punten is een groot voordeel! Ik kom hier uitgebreid op terug in het artikel over het inwisselen van punten, maar je kunt je voorstellen dat dit een flinke besparing kan zijn. De overige voordelen zijn mooi meegenomen.

Doubletree Royal Parc Soestduinen

5.000 Bonuspunten voor nieuwe leden

Ben je nog geen Hilton Honors lid? Dan is er momenteel een interessante promotie! Je krijgt namelijk 5.000 bonuspunten als je twee keer verblijft. Ook hierbij is het weer niet van belang uit hoeveel nachten het verblijf bestaat. Dus als je twee nachten boekt bij twee verschillende hotels dan krijg je deze bonuspunten. De actie is heel eenvoudig:

  • 2.000 Bonuspunten na je eerste verblijf;
  • 3.000 Bonuspunten na je tweede verblijf.

Het is belangrijk dat je binnen zes maanden na inschrijving bij Hilton Honors verblijft om in aanmerking te komen voor de bonuspunten. Lid worden van Hilton Honors is (uiteraard) gratis. Je hoeft je niet te registreren voor deze promotie, de bonuspunten worden automatisch toegekend. Deze promotie is van toepassing tot 31 december 2021.

De voorwaarden van deze promotie kun je op deze pagina terugvinden.

Silver Status Hilton
Covid19 afhaal ontbijt, niets mis mee!

Te combineren met een andere promotie

Je kunt de promotie voor nieuwe leden gewoon combineren met een andere promotie. Momenteel heeft Hilton Honors de “Points Unlimited” promotie, waarbij je 2.000 bonuspunten per verblijf ontvangt. Deze promotie loopt begin mei af, maar zal daarna vrijwel zeker worden opgevolgd door een soortgelijke promotie (dubbele punten of bonuspunten per verblijf).

Dankzij de promotie voor nieuwe leden en de reguliere promotie zul je in totaal 9.000 bonuspunten verdienen voor twee stays. Hoeveel basispunten je daarnaast verdient hangt af van de overnachtingsprijs. Lees hiervoor ook de introductie van het Hilton Honors programma.

De waarde van 9.000 bonuspunten is ongeveer € 37,80. Dat is uitstekend, zeker als je bedenkt dar hier de basispunten nog bijkomen.

Silver Status Hilton
Combineren met Points Unlimited

Silver Status en bonuspunten bij Hilton: conclusie

Elite status die voor het grijpen ligt, samen met een flinke stapel punten. Wat mij betreft een uitstekende motivatie om lid te worden en twee stays te boeken. De termijn waarbinnen je moet verblijven is met zes maanden heel acceptabel.

Gelet op de waarde van de bonuspunten vind ik deze actie heel genereus. Vergeet niet dat je ook 4% cashback kunt krijgen als je het verblijf boekt via CashbackXL. Bij twee verblijven van één nacht á € 100,00 krijg je al snel € 55,00 aan punten en cashback. Een prima deal!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven