Hilton Impresario vanaf nu goedkoper

Hilton Impresario is vanaf nu goedkoper te boeken. Hilton Impresario een speciaal tarief waarbij je mooie voordelen krijgt bij Conrad, Waldorf Astoria en LXR. We schreven er eerder over in dit artikel. Je krijg bij een verblijf de volgende voordelen:

  • Kamerupgrade (o.b.v. beschikbaarheid);
  • Gratis ontbijt voor twee personen;
  • Laat in- en uitchecken (o.b.v. beschikbaarheid);
  • Dubbele Hilton Honors punten;
  • $ 100,00 tegoed voor uitgaven in het hotel (bijvoorbeeld eten en drinken).

Een verblijf bij een deelnemend Hilton Impresario hotel kun alleen via een reisagent aanvragen. Via deze link kun je het direct bij ons aanvragen.

Hilton Impresario vanaf nu goedkoper

Tot op heden betaalde je voor een Hilton Impresario tarief het “Flexibele Tarief”. Uiteraard is het voordeel hiervan dat je tot de vlak voor het inchecken nog kunt annuleren, maar het is ook het duurste tarief. Daar is nu verandering in gekomen. Naast het meest flexibele tarief is het mogelijk om een minder flexibel Hilton Impresario tarief te boeken. Dit is gelijk aan het “Hilton Honors Discount Semi-Flex” tarief. Je kunt dit tarief tot minder lang voor het inchecken nog annuleren, maar is wel goedkoper.

In onderstaand voorbeeld (Waldorf Astoria Amsterdam) zou Impresario op basis van de “Flexible Rate” in totaal € 3.273,75 kosten. Door deze wijziging kun je de Impresario ook krijgen met een tarief van in totaal € 2.997,01. Een flink verschil dus!

Het kan honderden euro’s schelen

Uiteraard is dit nieuwe tarief alleen beschikbaar als je ook lid bent van Hilton Honors. Alle overige voordelen zijn exact hetzelfde als bij het volledig flexibele Impresario tarief.

Voor promoties waarbij je een overnachting gratis krijgt als je meerdere nachten boekt is nog wel het meest flexibele tarief van toepassing. Doordat één volledige nacht gratis is komt dit tarief meestal toch nog altijd goedkoper uit dan een regulier tarief.

Hilton Impresario goedkoper
Bij een Stay 3 Pay 2 actie is nog wel het flexibele tarief van toepssing

Conclusie

Een mooie ontwikkeling! Het Hilton Impresario tarief is zeer lucratief qua voordelen. Zelfs voor Gold- en Diamond leden zijn dubbele punten en $ 100,00 tegoed prachtige voordelen. Het verschil met de andere tarieven waren tot nu toe soms aardig groot, waardoor het met name voor elite leden minder interessant is om Impresario te boeken. Door deze aanpassing is dat verschil nu weggenomen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven