Verhoogde aanmeldbonus American Express kaarten

Je kunt momenteel gebruik maken van een mooie American Express aanmeldbonus! Tot wel 48.000 American Express Rewards punten of 36.000 Flying Blue miles. Een mooi aantal punten waarmee een Business Class ticket binnen handbereik komt.

Deze nieuwe leden promotie is zowel van toepassing voor de reguliere American Express kaart als de American Express Flying Blue kaart. In dit artikel heb ik de verschillen tussen de kaarten uitgelegd. Daar kun je tevens direct aanmelden als je nog niet in het bezit bent van één van beide kaarten. Je kunt ook gelijk hier klikken om een classic kaart aan te vragen.

American Express aanmeldbonus: Classic kaart

Bij de reguliere American Express kaart krijg je nu een mooie aanmeldbonus. De aanbieding ziet er als volgt uit:

Je kunt – onder andere – in dit artikel lezen wat je allemaal kunt doen met de punten. Een review van de Platinum kaart kun je hier vinden. Voor een review van de Gold kaart klik je op deze link.

Voor de Gold kaart moet je in de eerste drie maanden € 2.500,00 uitgeven om de welkomstbonus binnen te halen. Bij de Platinum kaart is dit € 4.000,00.

Na een halfjaar is het mogelijk om te upgraden van de Gold kaart naar de Platinum kaart. Als je dit op het juiste moment doet, kun je een upgrade bonus meepakken. Bij de laatste promotie kreeg je hierbij 75.000 AMEX punten. En zo kun je in een jaar tijd rond de 100.000 punten sparen!

aanmeldbonus American Express
Krijg toegang tot de Privium lounges met American Express Platinum

American Express aanmeldbonus: Flying Blue

Bij de American Express Flying Blue kaart krijg je momenteel ook een mooie aanmeldbonus. De aanbieding ziet er bij deze kaart als volgt uit:

Met dit aantal miles kun je in ieder geval al een reward ticket boeken bij Flying Blue. Vooral als je gebruik maakt van de Promo Rewards kun je deze miles vaak op een goede manier inzetten.

Voor de Gold kaart moet je in de eerste drie maanden € 2.500,00 uitgeven om de welkomstbonus binnen te halen. Bij de Platinum kaart is dit € 4.000,00.

Na een halfjaar is het mogelijk om te upgraden van de Flying Blue Gold kaart naar de Flying Blue Platinum kaart. Als je dit op het juiste moment doet, kun je een upgrade bonus meepakken. Bij de laatste promotie kreeg je hierbij 55.000 Flying Blue miles.

Naast de miles krijg je ook Flying Blue Experience Points voor elite status:

  • 30 XP bij de American Express Flying Blue Gold kaart;
  • 60 XP bij de American Express Flying Blue Platinum kaart.

aanmeldbonus American Express
Vlieg Business Class met Flying Blue miles

Conclusie

Een mooie American Express aanmeldbonus! Met dit aantal punten of miles kun je al een aantal mooie dingen doen. Zeker als je later nog eens gebruik maakt van een upgrade bonus kun je echt een flink aantal punten in korte tijd verzamelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven