Over Sander

Hallo, ik ben Sander de Jonge en welkom op mijn blog!

Zoals zo veel mensen ben ik al op jonge leeftijd gefascineerd geraakt door luchtvaart. Jarenlang is dit beperkt gebleven tot het kijken naar stijgende en landende vliegtuigen. Maar toen ik eens een tijdje weinig te doen had leerde ik vrijwel ieder knopje van diverse vliegtuigen kennen. Met Flight Simulator en diverse uitbreidingen kon een vlucht behoorlijk realistisch nagebootst worden. Na nog een “echte” take-off in een Cessna te hebben gedaan, kwam ik tot de conclusie dat zelf vliegen er niet in zat. Het is simpelweg te duur.

De liefde voor vliegtuigen bleef uiteraard en bij toeval kwam ik in 2015 in aanraking met “punten en miles”. Sinds dat moment heb ik talloze vluchten gemaakt met een beperkt budget. Vaak in de beste stoelen die beschikbaar waren. Voor 2015 had ik me niet kunnen bedenken dat dit allemaal voor relatief weinig geld mogelijk is. Hieronder staan een paar foto’s van vluchten die ik eerder gemaakt heb.

Omdat kennis delen leuk is, schreef ik een tijd lang voor Insideflyer. Door tijdgebrek ben ik hier mee gestopt. Door mijn eigen blog te starten kan ik zelf wat beter bepalen wanneer ik een bericht publiceer.

Mocht je in de komende periode een vraag hebben over vliegtickets, laat het me weten!